EKSER: Angelina Jolie ble sammen med den 20 år eldre skuespilleren Billy Bob Thornton da hun var 24 år gammel. FOTO: Scanpix.
EKSER: Angelina Jolie ble sammen med den 20 år eldre skuespilleren Billy Bob Thornton da hun var 24 år gammel. FOTO: Scanpix.Vis mer

Billy Bob Thornton:

- Jeg følte meg aldri bra nok for henne

Hollywood-stjernen åpner seg om ekteskapet med Angelina Jolie.

SEOGHØR.NO: Bruddet mellom Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52) har fått mye spalteplass etter at nyheten om skilsmissen kom i september.

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det spillerommet de trenger gjennom denne vanskelige tiden, sa Brad i en pressemelding til People.com etter at Angelina hadde levert inn skilsmissepapirene.

Duoen, som da hadde vært kjærester i 11 år og gift i to, har barna Maddox (14), Pax (12), Zahara (10), Shiloh (9) og tvillingene Knox og Vivienne (7) sammen.

Før Brad Pitt var «Tomb Raider»-stjernen gift med to andre skuespillere. Først med Jonny Lee Miller (43) fra 1996 til 1999, og deretter med Billy Bob Thornton (61) fra 2000 til 2003.

Nå åpner Angelinas eksmann Billy Bob Thornton seg om forholdet til den nysingle seksbarnsmoren.

Saken fortsetter under bildet.

SPILTE SAMMEN: Jolie og Thornton spilte mot hverandre i dramakomedien Pushing Tin for 17 år siden.
SPILTE SAMMEN: Jolie og Thornton spilte mot hverandre i dramakomedien Pushing Tin for 17 år siden. Vis mer

Fremdeles venner

Paret møttes under innspillingen av filmen «Pushing Tin» i 1999, og giftet seg året etter. Men bare to år senere sprakk ekteskapet.

I et intervju med bladet GQ forteller Thornton at de to hadde veldig ulike interesser.

Mens Angelina var lidenskapelig involvert i sitt arbeid med FN, foretrakk han selv å tilbringe tid hjemme foran TV for å se sport. Dette fikk ham til å føle seg utilstrekkelig, skriver People.com.

- Jeg følte meg aldri bra nok for henne, sier han til bladet, og legger til at til tross for at han har hatt en lang skuespiller-karriere i Hollywood, så føler han seg «veldig ukomfortabel rundt rike og viktige mennesker.»

Thornton var heller ikke interessert i å forandre seg.

- Jeg liker den personen jeg er, innrømmer han.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTT: Det kom som et sjokk for de fleste da Angelina Jolie avslørte at hun ville skilles fra Brad Pitt for to måneder siden.
SLUTT: Det kom som et sjokk for de fleste da Angelina Jolie avslørte at hun ville skilles fra Brad Pitt for to måneder siden. Vis mer

«Bad Santa»-stjernen har tidligere sagt at Angelinas suksess også kan ha vært med på å ødelegge forholdet deres.

- Da Angie og jeg giftet oss var jeg mer berømt enn henne, men etterhvert ble hun den store stjernen. Det er tøft i slike forhold, fortalte han Billy Bob til ABC Nightline i 2012.

Til tross for at kjærligheten ikke holdt, så er duoen fremdeles venner i dag, og snakker sammen på telefon når de klarer å finne ledig tid i sine hektiske hverdager, avslører han til GQ.

Thornton er selv gift for sjette gang.

I 2014 sa han ja til kjæresten gjennom 11 år, Connie Angland (51), som han har datteren Bella (12) med.

Billy Bob forklarer at han ikke ville fri til henne før de hadde vært sammen i mange år, slik at hun ikke bare ville føle seg som et nummer i rekken.

- Jeg ønsket ikke at hun skulle bli kalt nummer seks, forteller han til bladet.

LYKKELIGE: Billy Bob og Connie har vært gift i to år og kjærester i 13 år.
LYKKELIGE: Billy Bob og Connie har vært gift i to år og kjærester i 13 år. Vis mer

LES OGSÅ: Drew Barrymore angre på skilsmissen