<strong>VAR UTBRENT:</strong> Ivar «Ravi» Johansen avslører at kjendisstatusen tok på etter at han plutselig ble rikskjendis som artist i 2003. Det er blant annet yoga og et sunnere kosthold som har fått ham tilbake i storform - 12 kilo lettere. Foto: Stella Pictures
VAR UTBRENT: Ivar «Ravi» Johansen avslører at kjendisstatusen tok på etter at han plutselig ble rikskjendis som artist i 2003. Det er blant annet yoga og et sunnere kosthold som har fått ham tilbake i storform - 12 kilo lettere. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg følte jeg var i ferd med å bli krøpling

Den plutselige kjendisstatusen gikk hardt utover «Idol»-programlederen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ivar «Ravi» Johansen (35) har gjort stor suksess på TV-skjermen de siste årene, som programleder for både «Landeplage» på NRK, samt «X Factor» og nå «Idol» på TV2.

Men da «Ravi» først ble kjent, ved hjelp av hitlåta «Utadæsjælåplevelse» i 2003, var ikke kjendisstatusen en like naturlig del av tilværelsen hans. Overfor VG avslører 35-åringen at han rett og slett syntes stjernestatusen var ubehagelig.
 
- Det var et smell, og for meg var det viktig å finne ut hva som var jobben min og hva som ikke var det. Jeg var nok sliten i noen år. Nå har trening og litt livsstilsendringer hjulpet meg tilbake i veldig god form igjen, sier han til VG.

Blant annet er det en forkjærlighet for yoga som har utviklet seg de siste fem årene, som har fått helsa til «Ravi» på rett kjøl igjen. Han slet nemlig med vedvarende skulderplager og vond rygg i kjølvannet av suksessen som artist og rikskjendis.

- Jeg følte at jeg var i slutten av 20-årene og var i ferd med å bli en krøpling. Det var noe som ikke stemte i ryggen og skuldrene, og jeg prøvde forskjellige sportsgrener som squash, løping og styrketrening, men ingenting hjalp. Men yoga lindret det, sakte men sikkert, forteller han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ikke ute etter å hevne meg på eksen 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer