MODELL: Skiskytter-dronningen Tora Berger inntok catwalken for klesmerke «Dale of Norway» under en motevisning i Oslo onsdag. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
MODELL: Skiskytter-dronningen Tora Berger inntok catwalken for klesmerke «Dale of Norway» under en motevisning i Oslo onsdag. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer

- Jeg følte jeg var et sted jeg ikke skulle ha vært

Skiskytter-dronningen Tora Berger tror ikke hun blir modell etter at karrieren er over. Se video fra motevisningen!

Publisert
Se landslagsstjernene som catwalk-modeller nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag inntok store deler av Norges langrenns- og skiskytterelite catwalken i Oslo for å vise frem den nye kolleksjonen til sin samarbeidspartner «Dale of Norway».

OL-vinneren i skiskyting fra 2010, Tora Berger (30), skred ned catwalken foran pressen iført klesmerkets VM-genser for skiskyting. 

Med motepresse til stede i salen, profesjonelle modeller på catwalken, røykeffekter og dundrende musikk fra høyttalerne, ble opplevelsen noe ganske annet enn det Tora er vant til fra skisporet.

- Jeg følte egentlig at jeg var et sted jeg ikke skulle ha vært, men jeg håper jeg klarte å komme meg gjennom uten å ødelegge showet deres, sier OL-vinneren til Seher.no.

Idrettsprofiler som Vibeke Skofterud, Emil Hegle Svendsen og Øystein «Pølsa» Pettersen viste også frem klær under motevisningen. Og ski-heltene deltar i tillegg i reklamekampanjer for det tradisjonsrike klesmerket.

Tora Berger innrømmer at modell-jobbingen ikke er noe hun har blitt vant med.

- Det er litt uvant og nervepirrende. Jeg tror ikke jeg kommer til å bli modell når jeg blir stor hvertfall, sier Tora lattermildt til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får jeg ikke en klem?

Se landslagsstjernene på catwalken her:[obj:media:10118]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer