- Jeg følte jeg sang for livet

Marianne Pentha var kjempenervøs før hun gikk på «The Voice»-scenen.

GIKK VIDERE: Pentha er en av de 20 finalistene som har tatt seg til LIVE-sendingene. Foto: TV 2
GIKK VIDERE: Pentha er en av de 20 finalistene som har tatt seg til LIVE-sendingene. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Marianne Pentha måtte ut i sing-off i fredagens «The Voice». Men etter en svært imponerende fremføring, tok deltageren seg videre. Fra scenen ga hun alt hun hadde, og det holdt i massevis.

- Det var en mystisk følelse. Jeg var kjempenervøs da jeg så de andre synge, og tenkte bare: «Åh, de er så bra». Men da jeg gikk på scenen forsvant nervene. Det gikk en faen i meg. Jeg prøvde bare å levere det beste jeg kunne, og jeg følte jeg sang for livet, sier Pentha til Seoghør.no.

Mange ble overrasket da Pentha måtte ut i sing-off. Selv var hun forberedt på at det kunne skje.

- Jeg var forberedt på alt. Jeg var siste deltager i duell, så det gikk veldig kort tid mellom da jeg stod på scenen og da jeg fikk vite at jeg måtte ut i sing-off. Derfor rakk jeg ikke å la seieren i duellen synke inn. Det ble en kortvarig glede.

Før Pentha skulle i ilden, kjempet hun mot nervene, noe som er vanlig for artisten. Da tenkte hun at dette kunne være det siste hun gjorde i «The Voice».

- Når jeg er nervøs blir jeg kortpustet, og har vanskelig for å trekke luften helt ned i magen. Jeg kjente veldig på presset, og var forberedt på det verste, sier hun til Seoghør.no.

Men etter en fantastisk opptreden, haglet positive kommentarer fra dommerne, og mentor Magne Furuholmen tok Pentha med til LIVE-sendingene.

- Alle var så positive, og det var utrolig overveldende. Jeg hadde forventet blandede tilbakemeldinger, men ble litt slått i bakken av alt som ble sagt. Det var fantastisk gøy, men også veldig rart. Samtidig var det litt vondt, fordi jeg likte de jeg sang mot veldig godt, sier Pentha.

Se alle deltagerne som er med i finalen her!

«The Voice» sendes fredager kl. 20.00 på TV 2. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Disse er i «The Voice»-finalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer