SYK: Elise hadde ikke spist på flere dager, og har spysjuk da bildene med Hank von Helvete ble tatt. - Jeg hadde en dårlig følelse etter fotoshooten, sier Elise som ble sendt hjem i mandagens episode.  Foto: TV3
SYK: Elise hadde ikke spist på flere dager, og har spysjuk da bildene med Hank von Helvete ble tatt. - Jeg hadde en dårlig følelse etter fotoshooten, sier Elise som ble sendt hjem i mandagens episode. Foto: TV3Vis mer

- Jeg følte jeg måtte spy

Hank von Helvete-fotoshooten bydde på ekstra problemer for Elise.

Hvem tror du vinner Top Model. Gi din stemme lenger ned på siden.

SEHER.NO: I kveldens Top Model på TV3, ble seks deltagere redusert til fem. Og den som måtte forlate modellreality-konkurransen var Elise Haugen (22) fra Haugesund.

I denne episoden fikk jentene sin hittil heteste utfordring. I et hav av flammer, olje, shitt og rock, skulle jentene skape så brennhete bilder som overhodet mulig med den rebelske rockeren Hank von Helvete fra Turboneger.
Elise sier til Seher.no at hun syntes det var kjipt å måtte forlate konkurransen, men hun var glad for at hun fikk anledning til å være med på den rocka fotoshooten.

- Det var en kjempeopplevelse å få posere med Hank von Helvete. Kjæresten min er skikkelig turbojugend-fan, og jeg har vært på konsert med ham og visste godt hvem det var, sier Elise.

Hun var fornøyd med bildet, selv om hun hadde vært i dårlig form da bildene ble tatt. Flere av jentene ble rammet av salmonella-bakterien etter Marokko-turen. Det er en infeksjon som gir magesjau og diaré.

- Jeg var skikkelig dårlig da bildene ble tatt. Jeg følte jeg måtte spy, jeg hadde ikke spist på flere dager og hadde lite energi og var ikke konsentrert. Derfor ble jeg positivt overrasket over bildet.

Til tross for at bildet ble bra, var det Elise som måtte dra hjem i denne runden.

- Dommerne mente jeg var anonym. Selv om jeg tok bra bilder, var det andre der som gjorde mer ut av seg. Det var mange sterke personligheter der, sier Elise.

Tiden i Top Model bydde også på en annen utfordring for Elise. I tre samfulle uker måtte hun være uten kontakt med kjæresten. Så lenge hadde hun aldri vært borte fram ham siden de ble sammen for syv år siden.

- Vi møttes da vi var 15 år, i sommerferien før 10.-klasse. Vi klikka med en gang. Han er veldig 'kjekke' og har masse fine sider.

Paret har vært sammen i syv år og samboere i tre. Elise jobber som kokk på et hotell i Haugesund, men håper på å kunne gjøre mer som modell.

- Det var tungt å være borte fra ham så lenge. Vi kunne ikke ringes og snakkes på tre uker, så det var godt å komme hjem, sier haugesundsjenta.

Neste episode av "Top Model" 2008 sendes mandag kl. 20. 30 på TV3.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no
LES OGSÅ: Frøydis er Top Model-vinneren

Se de sexy bildene av "Top Model"-jentene med Hank von Helvete nedenfor:

SEXY: Christina og Hank. Foto: TV3
VAMPETE: Frøydis og Hank. Foto: TV3
LEKKER: Goshia og Hank. Foto: TV3
MYSTISK: Elise og Hank. Foto: TV3
VELDIG NYTT: - Jeg hadde aldri tatt et sånt bilde før, sier Martine. Foto: TV3
SEXY: Marita og Hank. Foto: TV3
NÆRKONTAKT: Christina så ut til å kose seg i armene til rockelegende Hank von Helvete. Foto: TV3