FIKK INN TIPS: - Tydeligvis hadde de fått inn tips om meg fra lokalavisen Firdaposten etter at jeg hadde vært med i FloraRevyen, sier Kurt Arve Liabø om faktumet at han ble headhuntet til Norske Talenter. Foto: TV 2
FIKK INN TIPS: - Tydeligvis hadde de fått inn tips om meg fra lokalavisen Firdaposten etter at jeg hadde vært med i FloraRevyen, sier Kurt Arve Liabø om faktumet at han ble headhuntet til Norske Talenter. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg følte jeg hadde en fordel

Kurt Arve ble headhuntet til Norske Talenter.

SEHER.NO: Fredag kveld er det sesongpremiere på TV 2-suksessen "Norske Talenter". I fjor var det sangtalentet Erlend Bratland som vant det prestisjefylte programmet, og jakten etter hans etterfølger er altså nå i full gang.

Én av dem som drømmer om suksess på TV-skjermen, er Kurt Arve Liabø (38), som på TV-skjermen fredag gir alt for å karre seg videre til den neste runden.

- Jeg ble oppringt fra produksjonsselskapet Monster, som spurte om jeg kunne delta. Tydeligvis hadde de fått inn tips om meg fra lokalavisen Firdaposten etter at jeg hadde vært med i FloraRevyen, sier Kurt Arve til Seher.no.

38-åringen, som er bosatt i Florø, deltar med sang og munnspill i Norske Talenter. Med sin egen låt "The Rainy Days Are Not To Sad", håper han å imponere dommerne såpass at han tar seg videre i den knalltøffe konkurransen.

Men Liabø innrømmer at han var usikker på om han i det hele tatt skulle delta i da han fikk forespørselen.

- Da jeg fikk den telefonen fra produksjonsselskapet, begynte jeg å regne på det hele. Det kostet penger, både tur-retur Florø-Bergen, i tillegg til overnatting. Men jeg rådførte meg med min søster og mine foreldre, og etter hvert fant jeg ut at dette er en mulighet jeg aldri vil få igjen, forteller han.

Kurt Arve har holdt på med musikk i mange, mange år. Da han var 11 år begynte han å lage sin egen musikk.

Og det faktumet at han ble headhuntet til TV 2-programmet, ga 38-åringen god tro på at dette kunne bli en suksessfylt opplevelse.

- Jeg følte at jeg hadde en fordel i forhold til de andre deltagerne. Jeg tenkte at "Nå har de sikkert hørt snakk om meg eller hørt navnet mitt". Dette hadde jeg bestemt meg for å benytte meg av. Samtidig visste jeg at talentet tross alt er det viktigste da.

- Fryktet du dommerne før du skulle i aksjon?

- Jeg har aldri hatt noe imot noen av de som sitter i dommerpanelet, men jeg visste jo at Jan Fredrik Karlsen er rimelig streng. Men dei, jeg fryktet ham ikke - jeg var heller litt forberedt på hva som kunne komme, forteller Liabø, som er svært imponert over årets nivå.

- Mitt inntrykk er at nivået er mye jevnere i år. Eller... Nivået på de dyktige er mye jevnere. Det blir spennende å se kveldens program, sier Kurt Arve Liabø til Seher.no.

Om Kurt Arve går videre eller ikke, ser du i Norske Talenter på TV 2 fredag klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Fra Ica-reklamer til Norske Talenter