Jørgine Massa Vasstrand:

- Jeg følte jeg fortjente det mer

«Funkygine» åpner nok en gang opp om den sure andreplassen i dansekonkurransen.

ANDREPLASS: Jørgine Massa Vasstrand fikk den sure andreplassen i «Skal vi danse». Det er hun fremdeles bitter for. Foto: Thomas Andersen / TV 2
ANDREPLASS: Jørgine Massa Vasstrand fikk den sure andreplassen i «Skal vi danse». Det er hun fremdeles bitter for. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert

Jørgine Massa Vasstrand (31), også kjent som «Funkygine», har de siste årene tatt Norge med storm. Hun klatret fort mot toppen av blogglisten, og er i dag en av de største influenserne i landet.

Denne høsten er hun å se i den andre sesongen av familiens egen TV 2-serie, «Funkyfam», der seerne får følge den treningsglade familien gjennom opp- og nedturer.

Tidligere har hun imidlertid vært å se i danseprogrammet «Skal vi danse» på samme kanal. Der konkurrerte hun mot den tidligere verdensmesteren i svømming, Aleksander Hetland (37), som vant hele konkurransen.

Dermed måtte Jørgine nøye seg med den sure andreplassen - noe hun fremdeles tenker på.

BITTER: Jørgine Massa Vasstrand beskriver seg selv som bitter for at hun fikk andreplassen i danseprogrammet. Foto: Espen Solli / TV 2
BITTER: Jørgine Massa Vasstrand beskriver seg selv som bitter for at hun fikk andreplassen i danseprogrammet. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Bitter for andreplassen

Denne uken gjester hun nemlig podkasten «Sånn er du» med Harald Eia og Nils Brenna. Der kan hun avsløre at hun fremdeles føler seg bitter over å ha blitt slått på mållinjen.

På spørsmål om hvordan hun føler på bitterhet, og i hvilke situasjoner det oppstår, svarer treningsinfluenseren:

- Ofte tror jeg. Jeg er bitter hver gang jeg taper noe. Dere var jo inne på «Skal vi danse» tidligere, jeg er fortsatt veldig bitter for at jeg la ned så mye arbeid for en andreplass. Jeg følte jeg fortjente det mer. Jeg kommer så jævlig dårlig ut av å være helt ærlig om hvordan jeg egentlig er, føler jeg. Den personen som blir godt likt er en light-versjon av meg selv, sier hun i episoden.

Det skal for ordens skyld nevnes at praten er gjort med en god dose humor, og det er tilsynelatende god stemning i podkaststudioet.

TAPTE: Jørgine Massa Vasstrand innrømmer at det var kjipt å tape finalen. Video: Rød Løper Vis mer

Overskrifter

Tidligere denne høsten skrev flere norske medier om at Jørgine tok et oppgjør med dansekonkurransen i en story på Snapchat. Også der snakket hun ut om bitterheten, og det ble stor ståhei av overskriftene som fulgte.

Omlag ett døgn senere delte hun nye videoer. Der mente hun at uttalelsene hun kom med var med selvironi og sarkasme, og påpekte at hun i bunn og grunn gjorde mest narr av seg selv.

- De gangene jeg viser hele følelsesspekteret mitt, for eksempel når jeg lager en Snapstory der jeg sier at jeg hater «Skal vi danse» og at det er jævlig irriterende at jeg fortsatt er en del av en gruppechat med de andre deltakerne, så blir det jo overskrifter med: «Funkygine raser mot TV 2», forteller hun i podkast-episoden.

I etterkant av finalen mottok hun stor støtte fra følgerne på bloggen, og under blogginnlegget «Andreplass!» var det flere som utrykte at de likte godt at hun tør å være seg selv.

SJEFETE: Jørgine Massa Vasstrand vet hva hun vil, og liker å bestemme. Det er ikke alltid like lett for dansepartner Jørgen Nilsen i «Skal Vi Danse». Video: Thea Hope. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Jeg var lamslått

Videre forteller hun at vinnerparet, bestående av nevnte Hetland og dansepartneren Nadya Khamitskaya (37), trolig var mer strategiske med valg av siste dans.

- Men jeg synes jevnt over at jeg viser mer bredde innenfor danserepertoaret mitt. Men sånt er ikke populært å si i Norge, og det har jeg lært meg, sier 31-åringen.

Hun påpeker for øvrig at hun ikke har noe å utsette på produksjonen, samt at finalemotstanderen er en kjempesøt og fin fyr - i tillegg til at han var flink til å danse. Det førte imidlertid ikke til at hun ble mindre overrasket.

- Jeg var lamslått. Jeg tenkte at det var feil, innrømmer hun lattemildt.

LES OGSÅ: Dette jobber egentlig «Skal vi danse»-proffene med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer