- Jeg følte for å kle meg naken

Deltakerne lot alle hemninger fare foran «Jakten på en julestjerne»-kameraene. Se femte episode her!

SEHER.NO: Etter fem dager av Seher.nos julekalender «Jakten på en julestjerne» har konkurranseinstinktet våknet for alvor blant deltakerne, noe som gir klare utslag når hvert lag blir utfordret til å arrangere en sexy fotoshoot.

En av de som går aller lengst er den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Torbjørn Stafford Barth (21), som valgte å posere foran kameraene kun iført en strømpe.

- I dag følte jeg for å kle meg helt naken. Det er det sykeste jeg har gjort i hele mitt liv, sier den ferske nakenmodellen til Seher.no.

Mot seg får han den tidligere Robinson-deltakeren Britt Carin Jonassen (26), som satset på en noe mer påkledd stil.

- Jeg har aldri vært så nervøs noen gang. Jeg frykter at familien aldri vil snakke med meg igjen, sier hun og ler til Seher.no.
 
Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her!

«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – produsert av Seher.no, eksklusivt for Seher.nos lesere. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15.000 kroner levert av Restplass.no.

En ny episode legges ut hver morgen klokka 08.00 på Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette hadde hun aldri trodd