Angelina Jolie:

- Jeg følte en dyp og ekte sorg

Angelina Jolie forteller at hun mistet seg selv da ekteskapet med Brad Pitt gikk mot slutten.

MISTET SEG SELV: Angelina Jolie forteller at hun følte seg liten, nesten ubetydelig da hun var sammen med skuespillerkollega Brad Pitt Foto: NTB Scanpix
MISTET SEG SELV: Angelina Jolie forteller at hun følte seg liten, nesten ubetydelig da hun var sammen med skuespillerkollega Brad Pitt Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mange føles det kanskje som om det var i går at et av Hollywoods hotteste par, Angelina Jolie (44) og Brad Pitt (55), slapp bomben med nyheten om at de skulle gå hver til sitt etter to år som mann og kone.

Duoen hadde vært kjærester siden 2004, og kan man kan mildt sagt si at skilsmissen mellom dem fikk - og har fått - enorm plass i pressen siden bruddet ble kjent for tre år siden.

De har siden den gang uttalt seg flere ganger på hver sin kant, og i forbindelse med sin nye film «Maleficent: Mistress of Evil», letter Jolie på sløret igjen. Det gjør hun overfor den franske avisen Le Figaro, ifølge Radar Online.

-Mistet meg selv

Tidligere denne måneden kom det frem at Jolie blant annet skal ha følt seg presset til å gifte seg med skuespilleren, og nå forteller stjernen at hun syntes det var svært vanskelig da forholdet mellom henne og Pitt gikk mot slutten.

- Jeg kjente meg ikke som meg selv lenger, forteller 44-åringen til avisen, og fortsetter:

- Jeg følte meg liten, nesten ubetydelig, selv om det ikke var åpenlyst. Jeg følte en dyp og ekte sorg, jeg var såret, sier hun om tiden før og etter separasjonen.

Som nevnt er det drøye tre år siden paret skilte lag. En kilde nær Jolie har nylig uttalt at 44-åringen ikke har noen planer om å gå opp kirkegulvet igjen i fremtiden. Ifølge kilden nyter hun singeltilværelsen.

GOD STEMNING: Latteren satt løst da Angelina var sammen med barna Shiloh og Zahara på premieren av «Maleficent: Mistress of Evil» i Italia. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Latteren satt løst da Angelina var sammen med barna Shiloh og Zahara på premieren av «Maleficent: Mistress of Evil» i Italia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det forteller hun også overfor den franske avisen, at hun er på et bedre sted i livet nå og at hun er på vei til å finne seg selv igjen.

- Alt dette minner en på hvor heldig man er som lever, sier hun.

FILMAKTUELL: Angelina Jolie avbildet i Roma i forbindelse med promotering av «Maleficent: Mistress of Evil» mandag denne uken. Foto: NTB scanpix
FILMAKTUELL: Angelina Jolie avbildet i Roma i forbindelse med promotering av «Maleficent: Mistress of Evil» mandag denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer

Høylytt krangel

Eksparet ga hverandre sine «ja» i en romantisk og liten seremoni i Frankrike i 2014 - etter å ha vært kjærester i nesten et helt tiår.

Bryllupet foregikk i all hemmelighet - uten at pressen og offentligheten visste om det. Seremonien ble avholdt i parets private kapell på eiendommen deres i Frankrike, og det skal ikke ha vært mer enn 22 gjester til stede.

De siste årene har det vært en bitter skilsmissestrid mellom dem - som flere ganger har blitt utsatt og som til slutt ble en eneste stor hodepine for det tidligere stjerneparet. Jolie har tidligere uttalt at hun var lei av at det tok så lang tid å få gjennom skilsmissen - men i april i år ble det endelig klart at paret kunne kalle seg single.

Sammen har eksparet barna Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) og tvillingene Knox og Vivienne (11) sammen. I ettertid har de kranglet høylytt om hvem som skal ha omsorgsansvaret for barna - men i fjor kom de til en løsning som pressen ikke fikk vite innholdet i.

STARSTRUCK: Programleder Ellen DeGeneres blir svært distrahert når hun ser at en av verdens største filmstjerner sitter i salen under innspillingen av «Ellen DeGeneres Show». Video: Viaplay. Vis mer

LES OGSÅ: Viser frem kjæresten og babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer