«Paradise Hotel» 2017:

- Jeg følte at jeg ble sviktet av de som sto meg nærmest

Det ble tårevått for Rebecca Forsbäck i onsdagens episode.

TÅREVÅTT: Det blir følsomt for deltaker Rebecca Forsbäck når de andre deltakerne «ofrer» henne i konkurransen. Klipp: TV3Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Spillet begynner for alvor å ta seg opp inne på hotellet i reality-serien «Paradise Hotel».

Denne uken har det vært «allianseuke» i TV3-konkurransen, der deltakerne har delt seg inn i to grupper, «La Familia» og «Det hvite hus».

Det ble imidlertid splittelser i førstnevnte gruppe i onsdagens episode, da de fikk sjansen til å sende over Rebecca Forsbäck (23) til den andre gruppa, få nykommeren Henriette Otervik (22) over til sin gruppe, og dermed låse partnere.

Mens Rebecca var sikker i sin sak på at hun absolutt ikke ønsket å gå over til den andre alliansen, mente de andre at dette var for det beste for alle.

Det ble tårevått for 23-åringen, som følte at de andre gikk mot henne.

  • Se video øverst i saken!

- Det jeg tenkte var: «Hvordan kan de gjøre dette mot meg?» Jeg følte at jeg ble sviktet av de som sto meg nærmest. Vi var en familie og vi skulle backe hverandre. En for alle, alle for en. Jeg synes at alle skulle sitte i samme båt i stedet for at jeg skulle ofre meg for alliansen. Det var det som gjorde at jeg ble lei meg. At jeg måtte ofre meg for at de skulle redde seg selv, og at jeg skulle måtte løse dette på egenhånd mens de andre var trygge, sier hun til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

SKUFFET OG TRIST: Rebecca Forsbäck sier at hun ble svært skuffet over flere av deltakerne i onsdagens episode av reality-serien. Foto: Kine Falch
SKUFFET OG TRIST: Rebecca Forsbäck sier at hun ble svært skuffet over flere av deltakerne i onsdagens episode av reality-serien. Foto: Kine Falch Vis mer

- Man ønsker å kunne stole på folk

Jentene i den andre alliansen, Sofie Nilsen, Andrea Sveinsdottir og Martine Lunde, var alle raske med å trøste Rebecca da de så hvor hardt hun tok gruppas beslutning.

- Jeg reagerte på at alliansen min lo og hadde det gøy etter «Pandoras eske», mens jeg følte meg sviktet og lei meg. Det var veldig tungt at mens jeg snakket, så de bare forbi alt jeg sa. Det var «Det hvite hus»-alliansen som kom frem til meg da jeg trengte det mest, og det setter jeg stor pris på. Det spiller ingen rolle at det er et spill, for jeg var lei meg. Følelsene blir mye sterkere der inne, og man ønsker å kunne stole på folk, sier hun.

Videre forklarer Rebecca at hun føler at de andre deltakerne i alliansen tenkte mer på å redde seg selv, enn å tenke på hvordan det ville gå videre for henne.

- Jeg følte at alle ville redde seg selv i stedet for at alle skulle stå på samme linje. Det er et spill og det vet man når man drar til Paradise Hotel, men hvor langt skal man egentlig gå for å komme seg frem? Jeg hadde aldri ofret min bestevenninne eller partner. Men det er meg, sier hun.

Skuffet

De siste ukene har Rebecca stått med Morten Botten, og hun innrømmer at hun ble skuffet over ta han ikke var mer tydelig i å forsvare henne.

- At Morten gikk med på det, synes jeg var utrolig skuffende ettersom jeg stolte så mye på han. Spesielt da han bare forsvarte seg selv og ikke sto for det han gjorde. Jeg reddet han fremfor Marcus tidligere, også fikk jeg dette tilbake. Det føltes surt, ettersom jeg tror at Marcus aldri hadde ofret meg. I denne situasjonen ble jeg veldig skuffet, sier hun.

Det blir altså spennende å se hvordan det går for Rebecca i torsdagens parseremoni, når en av jentene skal sendes ut av konkurransen.

Saken fortsetter nedenfor.

«CHEST PUMP»: Grunde Myhrer har et triks i baklomma når han er på dansegulvet, og han innrømmer at det tiltrekker seg oppmerksomhet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

- Ville ryke med et smell

Forrige uke ble det også dramatisk på det luksuriøse hotellet i Mexico, da den ferske deltakeren Sunny Kvalsund Khan (26) bestemte seg for å avsløre en rekke hemmeligheter da han sjekket ut.

Kvalsund Khan røpet blant annet at Aleksander Sæterstøl ville sende hjem bestekompisen Petter Sjurseth Berg, og at Martine i utgangspunktet ønsket å sende hjem partneren Grunde.

- Jeg valgte å avsløre alle hemmelighetene på hotellet, fordi jeg var på «Paradise Hotel» for å skape et sinnssykt tv-show for seerne - på både godt og vondt. Da jeg innså at jeg kom til å ryke, tenkte jeg at det skulle være med et smell, sånn at seerne skulle få litt action, sa han til Seoghør.no.

Røpet hemmeligheter

Forrige uke kunne også flere av deltakerne i årets sesong avsløre at det å være med på «Paradise Hotel» ikke er nøyaktig slik det fremstilles på tv.

Man må nemlig regne med mye ventetid og festing uten musikk. Mange tror kanskje også at deltakerne har tilgang til så mye alkohol man bare vil, men det stemmer altså ikke.

- Vi skjønte at hver mandag og tirsdag var det fest, men det var veldig annerledes enn hjemme. Vi fikk for eksempel ikke lov til å snakke da det ble spilt musikk, og om noen av deltakerne ble for fulle, så stengte de baren, uttalte Petter Sjurseth Berg.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag klokken 22.30.

ONANERTE TIL BILDE: I torsdagens episode gjorde Paradise-Petter noe som sjokkerte Paradise-fan Asle. Realitydeltakeren tok med seg et bildet av en av de andre deltakerne på do, slik at han kunne få utløp for sin seksuelle frustrasjon. Video: Asle Hansen / Dagbladet / Klipp brukt med tillatelse fra TV 3 Vis mer

LES OGSÅ: Paradise-Emil fridde til kjendisblogger

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer