DRO MED SEG RANDI ANETTE: «Farmen»-Linn Hege dro med seg Randi Anette, kjent fra «Robinson» ut av julekalenderkonkurransen i tirsdagens episode.  Foto: Seher.no
DRO MED SEG RANDI ANETTE: «Farmen»-Linn Hege dro med seg Randi Anette, kjent fra «Robinson» ut av julekalenderkonkurransen i tirsdagens episode. Foto: Seher.no Vis mer

- Jeg følte at jeg ble lurt

Nå drømmer «Robinson»-stjernen om hevn i julekalenderen.

Publisert
Se episode 7. av «Jakten på en julestjerne» nederst i saken!
 
SEHER.NO: Tirsdag var det duket for en av de mest dramatiske episodene så langt i Seher.nos julekalenderserie «Jakten på en julestjerne».

De gjenværende deltagerne ble dratt motvillige og iskalde ut av sengene sine allerede klokken 07.00 om morgenen, og måtte i all hast kle seg i lagdraktene og møte opp på gårdsplassen på Sæteren gård.

Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her!
 
Laget som ble sist fulltallig måtte stemme hjem en av deltagerne, og det stod tilslutt mellom «Farmen»-stjernen Linn Hege Andersen (23) og «Robinson»-deltager Randi Anette Ejme (29) fra det blå laget. 

Til Randi Anettes store lettelse var det Linn Hege som fikk flest stemmer og måtte forlate gården. Det «Robinson»-stjernen imidlertid ikke var klar over, var at 21-åringen også skulle velge med seg én annen fra laget som ville ryke ut av konkurransen.

Valget falt da på 29-åringen, som i etterkant uttrykte tydelig sitt sinne og irritasjon overfor lagvenninnen.

- Linn Hege valgte å ta med meg i dragsuget sitt, så egentlig er jeg dritforbannet på henne. Jeg synes det var dritdårlig gjort av henne å dra med seg meg ut på denne måten her, sier en rasende Randi Anette i episoden.

Til Seher.no forteller realitystjernen, som var med på årets sesong av «Robinson» på TV3, at hun fortsatt synes det var bittert å måtte forlate konkurransen på den måten.

- Jeg synes det var skikkelig dårlig gjort. Og det var et skikkelig overraskelsesmoment for meg, at jeg skulle ryke ut i en sånn tvist. Det var skikkelig surt. Jeg følte liksom at alt gikk min vei, men så slo det tilbake på meg. Det ble vel nesten litt som det utsagnet «hovmod står for fall». Jeg synes egentlig hun kunne tatt med seg en av gutta ut av konkurransen, sier en tydelig oppgitt Randi Anette til Seher.no:

- Jeg følte vel nesten at jeg ble litt lurt. For jeg tror egentlig ikke jeg fikk så mange stemmer i den første runden. Så det kom som et sjokk. Det skjedde hvertfall ikke på denne måten i «Robinson».

29-åringen innrømmer imidlertid at hun kanskje burde gjort visse ting annerledes, for å komme lenger i konkurransen.

- Det jeg kanskje burde gjort var å snakke litt lavere om hvem jeg skulle stemme ut. Det slo jo tilbake på meg selv, i og med at Linn Hege dro med meg ut. Jeg stemte på den søteste jenta i konkurransen, og den søteste jenta tok med seg meg. Det var litt bittert, og jeg følte kanskje at det var en slags hevn. Så jeg er egentlig veldig interessert i å ta litt hevn tilbake, humrer hun. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Jeg er dritforbannet på henne

Se episode 7. av «Jakten på en julestjerne» nedenfor:[obj:media:9226]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer