REAGERTE: Flere av deltagerne i «71 Grader Nord» trodde Tonnie Lobekk bløffet om manglende ski- og svømmeerfaring. Her står Tonnie på ski sammen med flere av sine konkurrenter under den tøffe turen over Gaustadtoppen i mandagens episode. Foto: TVNorge
REAGERTE: Flere av deltagerne i «71 Grader Nord» trodde Tonnie Lobekk bløffet om manglende ski- og svømmeerfaring. Her står Tonnie på ski sammen med flere av sine konkurrenter under den tøffe turen over Gaustadtoppen i mandagens episode. Foto: TVNorge Vis mer

- Jeg følte at hun bløffet

«71»-deltageren nektet å tro at konkurrenten aldri før har svømt eller stått på ski. Se video!

Se «71»-deltagerne snakke om Tonnies bløffing nederst i saken


SEHER.NO: I mandagens episode av «71 Grader Nord» kjempet deltagerne seg gjennom sterk vind og kulde på ski over den nesten 2000 meter høye Gaustadtoppen i Telemark.

Denne oppgaven kan være tøff for de fleste, men for 22-åringen Tonnie Lobekk ble det hele en ekstra krevende utfordring. Ifølge henne selv har hun nemlig ingen skierfaring.


 


- Jeg har alltid tenkt at jeg ikke kan være med på «71 Grader Nord» fordi jeg har så enormt høydeskrekk og vannskrekk og ikke noe ski- og turerfaring. Men så tenkte jeg at hvis jeg skal bli kvitt disse fobiene kan dette være en grei måte å gjøre det på. Og så elsker jeg å utfordre meg selv på ting jeg ikke kan, forteller Tonnie Lobekk til Seher.no.

Men til tross for manglende erfaring og sterke fobier mestret Jæren-jenta flere tøffe utfordringer med glans under TV-innspillingen.

Dette fikk flere av deltagerne til å reagere.


- I utgangspunktet tenkte jeg at det kan ikke være meningen at en som aldri har svømt eller stått på ski skal melde seg på noe sånt. Det var veldig spesielt, sier Thomas Hammernes til Seher.no om sin «71»-kollega.

- Jeg følte at hun bløffet. Jeg mener, hvem er det som aldri har svømt i havet før når man er oppvokst på Sørvestlandet. For meg virket det uhørt. En ting er at man kan ha høydeskrekk, men den vannskrekken kjøpte jeg ikke helt, sier Morten Arvnes, som ble merket i mandagens episode av «71 Grader Nord».

I første episode av den populære realityserien måtte Tonnie trosse vannskrekken og svømme i iskaldt vann midt på natten. Også dette fikk flere av deltagerne til å sette spørsmålstegn ved 22-åringens troverdighet.


- Svømmingen var jeg litt skeptisk til. Vi hadde en svømmekonkurranse og hun svømte mye fortere enn meg. Hun hadde nok svømt før, men jeg tror nok at hun ikke var så glad i vann, forteller Erlend Rønningen til Seher.no.Selv om deltagerne var skeptiske til Jæren-jentas manglende erfaringer til å begynne med, forteller flere at de etter hvert fikk mer tro på at konkurrenten snakket sant.


- Det var nok en periode at folk trodde at hun bløffet litt om vannskrekk og høydeskrekk for hun hoppet i ting. Jeg fikk ganske god kontakt med henne tidlig så jeg skjønte at dette var ekte. Men det var nok andre som stusset litt, forteller Mari Wedum til Seher.no, og får støtte av Morten Arvnes.

- Jeg har tenkt at Tonnie var en liten lur rev som prøvde å spille litt mindre erfaren enn hun egentlig var, men sånn i etterkant har jeg tenkt at hun hadde ikke gjort så mye av dette og hadde lyst til å prøve alt. Jeg synes hun er en knalljente, sier Morten til Seher.no, mens det såkalte «firerbanden»-medlemmet Thomas Hammernes fortsatt ikke er helt sikker på om han tror på Tonnies historie.

- Hun overrasket til stadighet med ting hun fikk til så enten er hun et naturtalent i veldig mye eller så bløffet hun, sier Thomas til Seher.no.

«71 grader nord» ser du på TVNorge mandager klokka 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Gikk ned ni kilo på TV   


Se «71»-deltagerne snakke om Tonnies bløffing her:


[obj:media:8897]