- Jeg følte at han hadde følelser for meg

Derfor ble valget ekstra vanskelig for Anna-Liisa Evensen, som sendte hjem Tobias Engels.

FØLELSER: Anna-Liisa Evensen følte at Tobias Engels hadde følelser for henne, og derfor ble valget spesielt tøft. Engels innrømmer at det var følelser til stede, men sier det ikke var kjærlighetsfølelser. Foto: TV 2
FØLELSER: Anna-Liisa Evensen følte at Tobias Engels hadde følelser for henne, og derfor ble valget spesielt tøft. Engels innrømmer at det var følelser til stede, men sier det ikke var kjærlighetsfølelser. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var Anna-Liisa Evensen som måtte sende hjem én av frierne i mandagens «Jakten på kjærligheten». Valget falt på Tobias Engels, noe som var et vanskelig valg for bonden.

- Det var en veldig vanskelig situasjon å ta det valget. Det var tøft, fordi jeg følte at han hadde følelser for meg. Det er tungt å være den som tar et sånt valg. Tobias er en flott person, men jeg følte ikke helt det samme for ham som han følte for meg, sier Evensen til Seoghør.no.

Engels bekrefter at det var følelser til stede, men sier han ikke var forelsket i Evensen.

- Jeg hadde ikke kjærlighetsfølelser for henne, og var heller ikke forelsket, men det var følelser der, sier han til Seoghør.no.

Den tyske frieren sier han tok hjemsendelsen forholdsvis tungt, og ønsket å få bli igjen på gården.

- Det er klart at det var leit å reise hjem fra gården. Jeg ville bli lenger, og hadde lyst til å bli bedre kjent med Anna-Liisa. Det var trist, og jeg trengte en dag til å tenke over det hele etter at jeg reiste hjem.

FÅ MED DEG SEOGHØR.NO WEEKEND TV HER

Evensen fortalte tidligere om hvor vanskelig det var å vise følelser foran kameraene. Også for Engels ble det svært utfordende. Han sier han ikke klarte å være seg selv under «Jakten på kjærligheten».

- Det var på grunn av hele situasjonen med kameraene som var rundt oss hele tiden. I tillegg ble det en annerledes situasjon når man skal «konkurrere» om den samme jenta.

I mandagens program beklager Evensen seg overfor Engels, og sier hun skulle ønske hun klarte å inkludere ham bedre. Engels tok ikke det spesielt tungt, og forklarer at han er vant til at folk må jobbe litt ekstra for å kommunisere med ham, fordi han ikke har norsk som morsmål.

- Nei, jeg opplevde det ikke sånn. Jeg er vant til at det kan være sånn fra hverdagen, fordi jeg er tysk og ikke snakker perfekt norsk. Da må man konsentrere seg litt ekstra. Det blir annerledes for en nordmann å snakke med en nordmann, enn å snakke med meg. Det går litt fortere. Det er noe jeg er vant til, og det gjør meg ingenting, sier han til Seoghør.no.

Etter hjemsendelsen leter fortsatt frieren etter kjærligheten. Den har han imidlertid ikke funnet ennå, og Engels bekrefter at han ikke har kjæreste.

- Nei, det har jeg ikke.

«Jakten på kjærligheten» sendes mandager klokken 20.00 på TV 2. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det er kjipt å avvise noen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer