Jennifer Aniston om Brad Pitt og Angelina Jolie:

- Jeg følte at det var litt upassende

Stjernen skal ha uttalt seg om Brad Pitt og Angelina Jolie i «hemmelig» intervju fra 2008.

TREKANTDRAMA: I 2005 skilte Jennifer Aniston og Brad Pitt seg. Kort tid senere innlededt sistnevnte et forhold til Angelina Jolie, som han møtte mens han fremdeles var gift. Foto: NTB Scanpix
TREKANTDRAMA: I 2005 skilte Jennifer Aniston og Brad Pitt seg. Kort tid senere innlededt sistnevnte et forhold til Angelina Jolie, som han møtte mens han fremdeles var gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da stjerneparet Brad Pitt (55) og Jennifer Aniston (50) i 2005 kunngjorde at de skulle skilles, ble mange overrasket. Duoen hadde da vært gift i fem år, siden år 2000.

Kort tid etter ble det imidlertid kjent at Pitt hadde en flørt med skuespillerkollega Angelina Jolie (43), som han spilte mot i actionfilmen «Mr. & Mrs. Smith».

Dermed begynte ryktene å svirre rundt hvorvidt Hollywoods nye superpar hadde innledet en romanse mens den ene parten fremdeles var gift. Da ovennevnte film ble spilt inn, var nemlig Pitt og Aniston fremdeles mann og kone.

STJERNEPAR: Jennifer Aniston og Brad Pitt var et av Hollywoods heteste par på begynnelsen av 2000-tallet. Her er de avbildet sammen i 2004, året før skilsmissen. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Jennifer Aniston og Brad Pitt var et av Hollywoods heteste par på begynnelsen av 2000-tallet. Her er de avbildet sammen i 2004, året før skilsmissen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens flørten mellom Pitt og Jolie førte til et forhold - og senere et ekteskap (som for øvrig endte med brudd i 2016) - holdt Aniston tyst.

50-åringen har aldri snakket offentlig om hvordan hun opplevde eksmannens nye forhold, men nå skal nye detaljer ha kommet til overflaten i pressen, ifølge Mirror.

FLØRT: Brad Pitt og Angelina Jolie skal ha funnet tonen under innspillingen av actionfilmen «Mr. & Mrs. Smith», som fant sted mens førstnevnte fremdeles var gift med kona gjennom fem år, Jennifer Aniston. Foto: NTB Scanpix
FLØRT: Brad Pitt og Angelina Jolie skal ha funnet tonen under innspillingen av actionfilmen «Mr. & Mrs. Smith», som fant sted mens førstnevnte fremdeles var gift med kona gjennom fem år, Jennifer Aniston. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jolies intervju

Aniston skal nemlig ha reagert kraftig da Jolie i årsskiftet 2006/2007 ga et intervju til motemagasinet Vogue, der hun fortalte at hun et par måneder inn i filmingen av «Mr. & Mrs. Smith» begynte å skjønne at hun hadde følelser for motspilleren Brad Pitt.

- Brad var en stor overraskelse for meg. Jeg tror at det tok et par måneder inn i innspillingen før jeg innså at: «Gud, jeg gleder meg sånn til å dra på jobb», sa Angelina Jolie i det ovennevnte intervjuet.

Mens Pitt skal ha overtalt Aniston om at bruddet mellom dem ikke hadde noe å gjøre med noen andre, tilsa Jolies kommentarer noe helt annet.

MØTTES PÅ JOBB: Brad Pitt og Angelina Jolie ble offisielt et par i 2005, samme år som førstnevntes skilsmisse fant sted. I 2014 giftet de seg, før de gikk hver til sitt i 2016. Her avbildet sammen i 2007. Foto: NTB Scanpix
MØTTES PÅ JOBB: Brad Pitt og Angelina Jolie ble offisielt et par i 2005, samme år som førstnevntes skilsmisse fant sted. I 2014 giftet de seg, før de gikk hver til sitt i 2016. Her avbildet sammen i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Salt»-skuespilleren fortalte også indirekte i intervjuet med Vogue at de to falt for hverandre allerede da:

- Vi ble et slags par. Og det tok en stund, egentlig helt til slutten av innspillingen, før vi innså at det var noe mer enn vi tillot oss å tenke.

- Det var ukult

Året etter Jolies Vogue-intervju, stilte Jennifer Aniston ifølge Mirror opp i et annet intervju, der hun «off record» tok opp det eksmannens nye kjæreste hadde uttalt i intervjuet.

Aniston skal ifølge avisen ha bedt journalisten skru av taleopptakeren, for så å dele sine tanker rundt Jolies kommentarer.

SKILT: Jennifer Aniston skal ikke ha satt pris på Angelina Jolies kommentarer i etterkant av skilsmissen fra Brad Pitt. Her avbildet i 2008. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Jennifer Aniston skal ikke ha satt pris på Angelina Jolies kommentarer i etterkant av skilsmissen fra Brad Pitt. Her avbildet i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var ting hun sa som definitivt foregikk på et tidspunkt da jeg ikke visste at noe skjedde. Jeg følte at det var litt upassende, skal Aniston ha fortalt i fortrolighet til journalisten den gang, og fortsatt:

- Alt det om at hun gledet seg til å dra på jobb hver dag? Det var ukult.

LETTKLEDD I NY FILM: Jennifer Aniston filmes på rød løper og på gata Video: Splash Vis mer Vis mer Vis mer

Skilt igjen

Mens Brad Pitt og Angelina Jolie raskt innledet et forhold, var Jennifer Aniston lenge singel, før hun i 2011 spilte mot Justin Theroux (47) i filmen «Wanderlust».

De to skuespillerne fant raskt tonen, og i 2015 gikk de til alters og ble erklært mann og kone. Lykken skulle imidlertid ikke vare, og i 2018 gikk de hver til sitt.

MØTTES PÅ JOBB: Jennifer Aniston og Justin Theroux (t.h) møttes under innspillingen av «Wanderlust» i 2011. Her med Paul Rudd (t.v). Foto: NTB scanpix
MØTTES PÅ JOBB: Jennifer Aniston og Justin Theroux (t.h) møttes under innspillingen av «Wanderlust» i 2011. Her med Paul Rudd (t.v). Foto: NTB scanpix Vis mer

Nyheten ble delt i en uttalelse fra paret til nyhetsbyrået AP, der det kom frem at de skiltes som venner. Videre sto det at paret hadde tatt ut skilsmisse i slutten av 2017, og at de kunngjorde det «i et forsøk på å redusere ytterligere spekulasjoner».

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, het det i uttalelsen.

Som nevnt gikk Pitt og Jolie fra hverandre i 2016, og siden den gang har de vært involvert i en svært offentlig skittentøysvask, der de blant annet har kranglet om omsorgsretten for sine seks barn.

Vis mer

LES OGSÅ: Se de nye bildene av bursdagsprinsessen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer