- Jeg følte at det ble litt mye tafsing

NRKs nye tv-stjerner skal finne kjærligheten i mørket. Se video!

PINLIG, MEN GØY: Magne Seierslund og Gina Fjellheim er to av deltagerne i NRK3s nye programsatsing «Dating i mørket», som har premiere i januar.  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
PINLIG, MEN GØY: Magne Seierslund og Gina Fjellheim er to av deltagerne i NRK3s nye programsatsing «Dating i mørket», som har premiere i januar. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
Se videointervju med NRKs nye datingstjerner nederst i saken!

SEHER.NO:  NRK3 har vekket oppsikt denne høsten med mye omtalte satsninger som datingprogrammet «Sigrid søker kjæreste» og ungdomsprogrammet «Trekant».

Over nyttår satser kanalen nok en gang på å lokke seerne til skjermen med dating og romantikk, og dette med en ekstra liten tvist.

I «Dating i mørket», som er basert på et nederlandsk tv-konsept, skal seks single mennesker, tre kvinner og tre menn, bo i hver sin leilighet i samme hus mens de dater hverandre.

«Tvisten» er imidlertid at de kun får lov til å date med lysene av, mens de filmes av infrarøde kameraer.

28 år gamle Gina Fjellheim og 27 år gamle Magne Seierslund er to av de seks deltagerne som er med i det som kan bli en ny seersuksess for NRK3.

Og til Seher.no forteller de at det var flere grunner til at de meldte seg på det noe spesielle datingkonseptet.

- Jeg har noen dårlige venner som mente jeg burde gjøre det, for jeg har tydeligvis et litt dårlig fjes i lyset. Så hvis jeg skal møte noen, så må det skje i et mørkt rom, humrer Magne, mens Gina nikker ved siden av:

- For meg var det veldig impulsivt at jeg meldte meg på. Så jeg måtte gå noen runder med meg selv før jeg sa ja. Men det er virkelig et skjønt program om kjærlighet.

De to innrømmer imidlertid at det å date i mørket er like vanskelig og pinlig som det høres ut. Og særlig når man skal prøve å finne ut hvordan den andre personen ser ut, ved å «føle seg frem».

- Det er litt flaut altså, hvertfall når man ser det etterpå. Det er jo ikke så veldig mye annet å gjøre enn å føle seg frem, og det blir mer naturlig når det er den eneste muligheten man har. Men det er flaut, for man vet ikke helt hva det er man har tatt på, og det er det som blir litt kludrete, sier Magne.

Ifølge Gina ble det til tider litt for mye tafsing fra guttenes side.

- Jeg følte litt på det, at det var litt mye tafsing. Det gjorde jeg. Men for all del, det er mørkt, så man må prøve å finne ut av ting, sier hun.

De to kan naturlig nok ikke avsløre om det ble noen par under NRK-innspillingen, men smiler lurt når Seher.no spør om de tror det er mulig å finne kjærligheten på denne måten.

- Ja, så klart. Det er faktisk det, sier Magne.

Blir det litt romantikk på skjermen da?
 
- Ja, jeg tror kanskje det. Det blir litt romantikk, smiler han.

De to avviser imidlertid at programmet blir det nye «Trekant».

- Nei, det er ikke sånn. Jeg vet ikke hva man tror vil skje når man slipper en gutt og jente inn i et rom og slår av lyset, men det ble ikke en sånn grisefest. Vi fikk ikke utdelt prevensjon på forhånd, humrer Magne.

«Dating i mørket» har premiere på NRK3 andre uken i januar. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:   - Det ble mye grining

Se videointervju med NRKs nye datingstjerner nedenfor:[obj:media:9236]