MÅTTE REISE: Torhild Reinholz ble første deltaker som måtte reise hjem fra årets Robinsonekspedisjon. Foto: TV3
MÅTTE REISE: Torhild Reinholz ble første deltaker som måtte reise hjem fra årets Robinsonekspedisjon. Foto: TV3Vis mer

- Jeg følte at alt var skuespill

Nå vil utstemte Torhild Reinholz bruke Robinson-erfaringen på hjemmebane.

SEHER.NO: Søndag kveld ble blomsterdekoratøren Torhild Reinholz den første til å forlate årets utgave av "Robinsonekspedisjonen" på TV3, etter kun tre dager på øya.

39-åringen ble utpekt som syndebukk etter at hennes lag Sør tapte en duell mot de andre deltakerne og havnet i det fryktede Øyrådet. Men selv føler tobarnsmoren fra Larvik at kritikken var ubegrunnet.

- Årsaken til at vi tapte, var at vi ikke samarbeidet som lag. Det var mange flere ekstreme personligheter på mitt lag enn lag Nord, med Tommy (Lankut) og Francois (El-Sefaidi) som de mest markante.

- Jeg var forberedt på både hete og lite mat, men ble overrasket over hvor fort folk dannet klikker. Da Tommy måtte dra, havnet gruppen med Camilla, Paal og meg i mindretall, sier hun til Seher.no.

Reinholz hevder hun aldri fikk sjansen til å vise sitt sanne jeg i løpet av den korte tiden, men angrer ikke på at hun meldte seg på realityserien.

- Jeg følte alt var skuespill og fikk nok en rolle som mammaen i gruppen, siden jeg var den eldste på laget. Selv om det ikke varte så lenge, så ser jeg på det som nyttig skuespiller-erfaring, sier kvinnen som i flere år har spilt amatørteater i hjembyen Larvik.

Til tross for det korte oppholdet på Robinson-øya, hevder Reinholz hun ikke er bitter på de som stemte henne ut.

- Jeg er ikke bitter. Istedenfor å tenke spill, brukte jeg tiden til å kose meg på øya. Jeg tror også at en av grunnene til at jeg måtte gå, var at flere så meg som en sterk konkurrent. De beste folkene går først, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Fikk kjæreste i Robinson