Henriette Lien og «Hotel Cæsar»:

- Jeg følte at alle ville spise meg levende

Livet i rampelyset ble en hard påkjenning for den tidligere «Hotel Cæsar»-stjernen Henriette Lien.

GJENNOMBRUDD: Henriette Lien slo gjennom som skuespiller med rollen som Ninni Krogstad i TV 2-serien «Hotel Cæsar». Her avbildet med skuespillerkollega Kim Kolstad, som spilte rollefiguren Jens-August Anker-Hansen i serien. Foto: TV 2
GJENNOMBRUDD: Henriette Lien slo gjennom som skuespiller med rollen som Ninni Krogstad i TV 2-serien «Hotel Cæsar». Her avbildet med skuespillerkollega Kim Kolstad, som spilte rollefiguren Jens-August Anker-Hansen i serien. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Programleder og skuespiller Henriette Liens (48) karriere fikk en brakstart i 1998, da hun fikk rollen som Ninni Krogstad i den folkekjære TV 2-serien «Hotel Cæsar».

Men det var ikke bare oppturer som kom med rollen. Oppmerksomheten rundt serien ble nemlig så stor at det gikk på helsa løs, forteller 48-åringen i et nytt intervju med Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet.

- Jeg følte meg som allemanseie etter den rollen, og at alle ville spise meg levende. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle håndtere at folk glante på meg eller tok på meg på gata, forteller Henriette i intervjuet, og legger til:

- Så jeg sluttet nesten å gå ut, fikk sosial angst, og hadde på briller og caps for å skjule krøllene mine.

Saken fortsetter nedenfor.

- Det stod presse i hagen min og ventet da jeg var gravid. Det var ganske surrealistisk. Jeg var redd for å miste kontrollen, og følte at invaderingen tok fra meg all kontroll. Mitt liv ble veldig lite, forteller hun til Dagbladet.

Lever av yoga

Skuespilleren har trukket seg merkbart tilbake fra rampelyset, og livnærer seg nå som yogainstruktør. Interessen for yoga har hun hatt i mange år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer