- Jeg følte aldri noe kjærlighet for Bente

«Jakten på kjærligheten»-frieren Robert Liljedahls exit var ikke så overraskende som den virket på TV.

<strong>KUN VENNER:</strong> Robert Liljedahl (bakerst) sier til Seher.no at han valgte å trekke seg fra «Jakten på kjærligheten» fordi han kun fikk vennskapelige følelser for Bente Fremo.  Her er de sammen i en badestamp sammen med tre av de andre frierne. Foto: TV 2
KUN VENNER: Robert Liljedahl (bakerst) sier til Seher.no at han valgte å trekke seg fra «Jakten på kjærligheten» fordi han kun fikk vennskapelige følelser for Bente Fremo. Her er de sammen i en badestamp sammen med tre av de andre frierne. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Frieren Robert Liljedahl overrasket mandag både «Jakten på kjærligheten»-bonden Bente Fremo og TV-seerne med å trekke seg fra sjekke-serien.

Men til Seher.no avslører Robert at exiten ikke var noen impulshandling.

- Jeg skjønte etter hvert at det ikke ville bli snakk om noe mer enn vennskap fra min side. Jeg følte aldri noe kjærlighet for Bente, og begynte å tenke at det ikke var så farlig om jeg ble sendt hjem.

- Jeg fant derfor ut at jeg ville trekke meg og håpet at hun ville finne tonen med en av de andre frierne. Jeg vil aldri stå i veien for kjærligheten.

Liljedahl hevder han aldri ble vant til å skulle prøve å dyrke romantikken foran TV-kameraene.

- Jeg ser ikke så mye på TV og visste ikke hva jeg gikk til. Jeg var for eksempel ikke forberedt på at det skulle være så mange aktiviteter. Alt gikk veldig fort, og det er vanskelig å late som ingenting når det er kameraer til stede og 10-15 personer som står rundt. 

- I den lille tiden jeg fikk alene med Bente, snakket vi mest om gårdsarbeid, sier han til Seher.no.

Bente Fremo sa mandag til VG at hun ble litt overrasket da Robert sa at han ville reise hjem.

Men hun hevder det også fra hennes side kun var snakk om vennskapelige følelser.

Vi hadde snakket underveis om at det ikke kunne bli noe annet enn vennskap mellom oss. Det var det en klar forståelse om. det var rett og slett ingen gnist mellom oss. Uten gnist blir det ikke fyr, mener «Jakten»-bonden.

Liljedahl - som fortsatt er singel - hevder han imidlertid fikk god kontakt med de andre frierne på gården.

- Da jeg forlot gården, skrev jeg noen personlige ord til hver av de andre frierne, som jeg gjemte på hemmelige steder. Selv om det ikke ble kjærlighet, har jeg i hvert fall fått flere gode venner, sier han til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ny Jakten frier vurderer å trekke seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer