I PARADIS: Modellen Athena Zahirah Anwari sjekket mandag inn i realityserien «Paradise Hotel» på TV3. Foto: TV3
I PARADIS: Modellen Athena Zahirah Anwari sjekket mandag inn i realityserien «Paradise Hotel» på TV3. Foto: TV3Vis mer

- Jeg følger ikke med på dritet

To uker senere etter at hun slaktet «Paradise Hotel» på Facebook, sjekket Athena selv inn i TV3s realityserie.

SEOGHØR.NO: Modellen Athena Zahirah Anwari (22) la ikke skjul på at hun gledet seg til å nyte livet på «Paradise Hotel», da hun mandag sjekket inn i TV3s realityserie.

Men tonen var en helt annen da Athena kun to uker før hun sjekket inn stemplet realityserien som «dritt» på sin Facebookside, og nektet for at hun skulle være med i årets sesong.

«Til alle håpefulle; Jeg er ikke med I paradise hotel i år! Tevig takknemlig for det også :D så la meg være i fred! Jeg følger ikke med på dritet engang !!!» står det i den skarpe meldingen.


Til Seoghør.no sier Athena at hun har valgt å lyve om sin deltagelse i «Paradise Hotel» fordi hun var lei av spørsmål om hun kom til å dukke opp i årets serie.

Selv ikke det faktum at hun deltok på premierefesten for årets sesong sammen med de andre «Paradise Hotel»-deltagerne fikk henne til å innrømme realitydeltagelsen på Facebook.

- Jeg begynte å få spørsmål fra folk som hadde hørt at jeg skulle være med i «Paradise Hotel», og som lurte på om det stemte, og hvorfor jeg ikke var med fra starten. Til slutt ble jeg så lei at jeg bestemte meg for å si at det ikke stemte, så fikk de heller få seg en overraskelse.


Athena sier hun aldri har vært noen fan av «Paradise Hotel», men valgte å takke ja da hun ble kontaktet og spurt om hun ville søke om å være med i årets sesong.

- Jeg ser knapt på TV, og har aldri fulgt nøye med på «Paradise Hotel». Da jeg fikk tilbud om å bli med, tenkte jeg at det først og fremst var en mulighet til å komme seg litt vekk, og å kunne bli mer kjent, slik at jeg kan få flere modelloppdrag.

- Men i motsetning til andre deltagere som opptrer på russestevner og fester for å dra mest mulig ut av sin Paradise-status mens de kan, er jeg ikke interessert i noe sånt. Jeg har ikke noe ønske om å bli kjent som «Paradise»-Athena.


Athena sier hun har vært redd for hvordan hun vil fremstå på TV.

- Jeg vet de kan klippe mye til, og jeg er redd for at ting skal misoppfattes. Men den første episoden gikk bedre enn jeg fryktet, så jeg håper det fortsetter sånn, sier hun til Seoghør.no.

«Paradise Hotel» ser du mandag til torsdag kl 21.30 på TV3. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se Paradise-Iselins første musikkvideo