EKSPERIMENTELL: At Gaga bruker mye penger på scenekostymer og utstyr, har det vel aldri vært noen tvil om. Foto: All Over Press
EKSPERIMENTELL: At Gaga bruker mye penger på scenekostymer og utstyr, har det vel aldri vært noen tvil om. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg følger en streng diett

Den slanke popstjernen spiser kun grønnsaker og fisk...

SEHER.NO: Popstjernen Lady Gaga (23) har tjent mye penger på musikken sin, men rik er hun ifølge seg selv ikke. "Poker Face"-stjernen bruker nemlig alle pengene sine på sceneutstyr og andre ting som kan forbedre musikken hennes.

- Jeg bor i øyeblikket. Jeg bor på scenen. Jeg eier ikke noe hus, jeg bruker ikke penger på den slags. Jeg bor i en koffert og jeg lager musikk og bruker hver krone jeg tjener på sceneting, og sånn er det, sier hun ifølge Femalefirst.

Den platinablonde stjernen, som egentlig heter Stefani Joanne Angelina Germanotta, er så fokusert på arbeidet sitt, at hun knapt tillater seg selv å kose seg med god mat.

- Jeg er på en veldig streng popstjerne-diett. Jeg spiser ikke brød, kun grønnsaker og salat og fisk. Å spise på den måten er uansett best for meg, men på søndager spiser jeg av og til pasta, innrømmer hun. 


Selv om Gaga har blitt like kjent for sine mange spesielle antrekk som for musikken sin, er det ikke alle som setter like stor pris på artistens oppfinnsomme klesstil...

Nylig kåret nemlig amerikanske Fox News artisten til 2009s verst kledde kvinne.

- Mens vi setter pris på engasjementet hennes for spesiell mote, så varierer den talentfulle sangerinnens stil fra latterlig til rett og slett skremmende, skrev Fox News.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: Her gjør hun det igjen