FREMDELES SLÅENDE VAKKER: At Christie Brinkley er over 60 år er det mange som har vanskelig for å forstå. Hennes gode helse er kanskje noe av grunnen til at hun kom seg raskt på beina igjen etter ulykken. Bildet er tatt sist måned i New York.  Foto: SipaUSA
FREMDELES SLÅENDE VAKKER: At Christie Brinkley er over 60 år er det mange som har vanskelig for å forstå. Hennes gode helse er kanskje noe av grunnen til at hun kom seg raskt på beina igjen etter ulykken. Bildet er tatt sist måned i New York. Foto: SipaUSAVis mer

- Jeg føler smerten din

Ferien tok en uventet retning da Christie Brinkley plutselig havnet på sykehus.

SEOGHØR.NO: Ferien ble ikke helt som planlagt da den tidligere supermodellen Christie Brinkley (61) denne uken koste seg med familien i Parrot Cay på den eksotiske øyagruppa Turks and Caicos i Karibien.

For mens Christie egentlig skulle ha ligget på stranden og slikket sol, endte hun i stedet opp på sykehuset.

- Vi avbryter ferien med en uplanlagt utflukt til Miami for å ta røngtenbilder og sy noen sting - etter en ulykke hvor jeg prøvde å redde en fugl, skrev den flotte trebarnsmorenInstagram mandag.

- Min dypeste takknemlighet går til vår fantastiske Parrot Cay-familie som fikk meg på båten og flyet, og til mine venner i Miami som fant et A-team på sykehuset, samt min bestevenn Mindy som endte opp med å tilbringe sin etterlengtede ferie ved min sykeseng. Jeg kan ikke få takket dere nok. Jeg står i gjeld, fortsatte hun.

Brinkley postet samtidig disse bildene som viste at hun hadde fått seg en stor blåveis og måtte sy flere sting over det ene øyet.

 

 

 

Det tok ikke lang tid før god bedring meldingene strømmet inn under bildet.

- Jeg håper du føler deg bedre snart. Men snilt av deg å hjelpe et dyr i nød, skrev en.

- Like vakker som alltid. Jeg sender bønner om at du skal bli frisk raskt, kommenterte en annen.

- Jeg har opplevd nesten det samme som deg bare at jeg løp inn i en garasjedør og at kuttet mitt var i øyelokket. Jeg ble fullstendig slått ut. Jeg føler smerten din! Håper du kommer deg raskt på beina igjen, delte en tredje.

På bedringens vei

Den amerikanske modellen og skuespilleren var en av verdens mest populære kvinner da hun slo gjennom på slutten av 1970-tallet, og hun har blant annet prydet forsiden til Sports Illustrated tre ganger.

Selv om Brinkley nå har passert 60 år, holder hun seg enormt godt og har en kropp mange kvinner halvparten av alderen hennes misunner henne.

Etter sykehusoppholdet postet den veldreide blondinen dette flotte bildet av seg selv på stranda med følgende melding til fansen:

- Hatten holder solnedgangen unna mitt regnbufargede øye. Hevelsen holder på å gå ned, men det er fremdeles ømt. Jeg har hodepine, men er utrolig takknemlig og vet at jeg har vært heldig etter et slikt slag. Og tusen takk for for alle gode ord.

 

LES OGSÅ: - Jeg følte meg veldig tjukk

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.