Halle Berry:

- Jeg føler skyld for bruddene

Halle Berry åpner seg opp om sitt turbulente privatliv.

EKSER: Halle Berry var gift med Olivier Martinez i to år, kjæreste med Gabriel Aubry i fem år og gift med Eric Benet i tre år. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Halle Berry var gift med Olivier Martinez i to år, kjæreste med Gabriel Aubry i fem år og gift med Eric Benet i tre år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Halle Berry (50) er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere, og har blitt hyllet for sine prestasjoner på det store lerretet med en rekke gjeve priser.

Men selv om den mørke skjønnheten har en solid karriere å slå i bordet med, så har hun ikke hatt det like lett på det personlige plan.

Nå åpner tobarnsmoren seg om sitt vanskelige kjærlighetsliv.

Halles første ekteskap var til den tidligere baseball-proffen David Justice. Det varte i fire år. Foto: NTB Scanpix.
Halles første ekteskap var til den tidligere baseball-proffen David Justice. Det varte i fire år. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg har lært å håndtere at jeg har tre mislykkede ekteskap bak meg, men det har ikke vært lett. Spesielt ikke når det er barn involvert. Som kvinner går vi inn i ekteskap med den tro om at det vil vare livet ut og at mannen er prinsen vår på en skinnende hest. Det var det eventyr lærte meg som barn. I dag er jeg ganske imot eventyr, forteller hun ifølge Entertainment Tonight.

- Men vi går inn i ekteskapet med dette håpet, så når det faller sammen føles det som et stort feilgrep og en enorm skuffelse. Jeg har ofte følt meg skyldig og ansvarlig. Jeg har lidd mye smerte og angst, fortsetter hun.

Saken fortsetter under bildet.

TOBARNSMOR: Her er Halle med datteren Nahla og sønnen Maceo på spasertur i november 2015. Foto: NTB Scanpix.
TOBARNSMOR: Her er Halle med datteren Nahla og sønnen Maceo på spasertur i november 2015. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

I oktober 2015 brøt «Monster's Ball»-stjernen med Olivier Martinez (51), som hun har sønnen Maceo (3) med. De hadde da vært gift i kun to år - og kjærester i fem.

Fra 1992 til 1997 var Berry gift med den tidligere baseball-spilleren David Justice (51), og fra 2001 til 2005 med artisten Eric Benet (50).

SKILT: Halle Berry og eks-mannen Olivier Martinez på en filmpremiere i 2012. Foto: NTB Scanpix.
SKILT: Halle Berry og eks-mannen Olivier Martinez på en filmpremiere i 2012. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Hun har i tillegg datteren Nahla (8) fra et turbulent forhold til modellen Gabriel Aubry (41).

Til tross for smerten og skammen skilsmissene har påført henne, sier Halle at hun har lært noe av hvert av de havarerte forholdene.

- I hver av disse situasjonene, uansett hvor hardt og noen ganger pinlig som det var, har jeg lært veldig mye om meg selv. Alle forholdene var nødvendige for meg, og har fått meg til der jeg er i dag. Det er jeg takknemlig for. Men det har vært tøft. Det har vært en vanskelig del av livet mitt.

På den lysere siden konkluderer 50-åringen med at hun er velsignet som har fått to barn - som er hovedprioriteten i livet hennes.

- Akkurat nå er det å være mor min aller viktigste jobb. Og nå vet jeg at alt jeg gjør, alt jeg sier og alt jeg tilbyr dem, er veldig viktig. Jeg sier mye forskjellig, men jeg tror det viktigste er at barna mine ser hva jeg gjør. Jeg er mer oppmerksom på hvordan jeg lever livet mitt nå og hva de får se meg gjøre, avslører hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Madde slår tilbake mot kritikken av ektemannen