Emily Ratajkowski:

- Jeg føler sinne og sorg

Brøt med ektemannen for fire måneder siden.

BRUDD: Emily Ratajkowski var gift med Sebastian Bear-McClard i fire år før det brått ble slutt. Foto: Anthony Harvey/REX/NTB
BRUDD: Emily Ratajkowski var gift med Sebastian Bear-McClard i fire år før det brått ble slutt. Foto: Anthony Harvey/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli kom nyheten om at supermodellen Emily Ratajkowski (31) hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen Sebastian Bear-McClard (41). Årsaken skal angivelig være utroskap.

- Ja, han var utro. Han er notorisk utro. Det er ekkelt. Han er en hund, skal en nær venn av Ratajkowski ha fortalt, ifølge Page Six.

Nå åpner Ratajkowski seg om det vonde bruddet.

- Jeg kjenner på alle følelsene. Jeg føler sinne og sorg. Jeg føler spenning. Jeg føler glede. Jeg føler lettsindighet. Hver dag er forskjellig, deler hun med Harper’s BAZAAR og fortsetter:

TILLITSBRUDD: I den nyeste sesongen av «Bloggerne» på TV 2 får vi et innblikk i Monica og Chris Nyhus sitt ekteskap. De avslører at det ikke alltid har vært en dans på roser. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

- Det som er bra med at jeg føler alle disse tingene, er at det får meg til å tro at jeg kommer til å bli ok.

Dater

Sist måned ble 31-åringen koblet til Brad Pitt (58) for første gang. Etter at duoen ble observert både på lunsj i Paris og senere sammen i New York, hvor de angivelig skal ha holdt hender, fikk romanseryktene raskt fart på seg, ifølge Your Tango.

I begynnelsen av oktober skrev også People at Ratajkowski og Pitt har vært på flere dater sammen, men at det foreløpig ikke er seriøst mellom dem.

Denne uka publiserte Page Six i tillegg kyssebilder av modellen og DJén Orazio Rispo (35) fra en kveld ute i New York.

MAGISK: Programleder Tuva Fellman «begynner å gråte» når hun tenker på det magiske øyeblikket da «Love IRL»-deltakerne Malin og Stinius delte sine følelser for hverandre. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

I intervjuet med Harper’s BAZAAR bekrefter Ratajkowski at hun dater.

- Jeg har vært på stevnemøter, forteller hun med et smil, og legger til at hun ikke er å finne på noen dating-apper foreløpig, skriver nettstedet.

Ratajkowski og Bear-McClard giftet seg i 2018 og har sønnen Sylvester Apollo Bear (1) sammen.

LES OGSÅ: - Litt sommerfugler i magen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer