STJERNEPAR: Amanda Seyfried og Justin Long har vært sammen i to år.  Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Amanda Seyfried og Justin Long har vært sammen i to år. Foto: NTB scanpixVis mer

- Jeg føler presset for å få barn hver eneste dag

Den vakre skuespilleren Amanda Seyfried er lei av at alle maser om at hun bør stifte familie.

SEOGHØR.NO: «Mamma Mia»-skjønnheten Amanda Seyfried (29) og kjæresten Justin Long (37) har vært sammen siden 2013, men de stresser ikke med å stifte familie.

Hun har tidligere åpnet seg om drømmen om å få barn og at hun er bekymret for at alderen etter hvert skal bli et hinder for baby-drømmen.

Nå innrømmer hun imidlertid at hun er lei av at alle maser om hvorfor hun ikke har fått barn ennå, og hun mener at med dagens teknologi kan få barn når som helst.

- Samfunnet minner meg på at man kan bli for gammel til å få barn. Jeg er så lei, for jeg skjønner greia. I dag kan jeg jo få barn når jeg er 50 år, sier hun til bladet Look ifølge Contactmusic.

29-åringen mener at det virker fantastisk å bli mor, men at hun fremdeles ikke er klar for å ta på seg det store ansvaret.

MOROMANN: Seyfried falt pladask for Justin da han delte morsomme bilder og tekster på bildedelingstjenesten Instagram.  Foto: NTB scanpix
MOROMANN: Seyfried falt pladask for Justin da han delte morsomme bilder og tekster på bildedelingstjenesten Instagram. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Akkurat nå er jeg forsiktig. Men det virker fantastisk. Mine tre aller beste venninner har barn og det virker som de har funnet livets hemmelighet på grunn av det. De virker så lykkelige.

- Jeg føler presset for å få barn hver eneste dag, røper hun.

Møttes på nettet

Siden sommeren 2013 har Seyfried, som er aktuell i filmen «Ted 2», vært kjæreste med skuespillerkollegaen Justin Long.

Den blonde skjønnheten fikk øynene opp for Drew Barrymores eks etter at han delte morsomme bilder og tekster på Instagram. Hun kontaktet ham og de ble fort et par.

Skuespillerinnen liker også tanken om å gifte seg, men hun vil absolutt ikke ha et stort og overdådig bryllup.

- Jeg kler meg opp og drar på premierer hele tiden. Det er livet mitt. Å ta på meg en kjole og gi løfter til personen jeg elsker er fint, hvis jeg er alene med ham. Det er noe som virkelig er betydningsfullt for meg, forteller hun til bladet Marie Claire.

AKTUELL: Amanda er aktuell i komedien «Ted 2», som for tiden ruller på det norske kinolerretet.  Foto: NTB scanpix
AKTUELL: Amanda er aktuell i komedien «Ted 2», som for tiden ruller på det norske kinolerretet. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Hun er klar for å få barn