- Jeg føler på kroppspresset

Men den populære «Hotel Cæsar»-skuespilleren er ikke glad i å trene.

SEOGHØR.NO: I tre år har skuespilleren Marte Sæteren (24) fått vist seg fram i rollen som Vanessa Nyman i «Hotel Cæsar» på TV 2.

Etter at den unge TV-kjendisen slo gjennom i rampelyset, føler hun på presset om å se bra ut.

- Ja, men jeg lurer på om jeg ville gjort det selv om jeg ikke var på TV. Jeg tror veldig mange føler på det. Jeg prøver å ikke tenke altfor mye på det, men det er vel nesten klin umulig i dagens samfunn. Jeg kjenner på presset, men jeg er veldig opptatt av å fokusere på andre ting som er viktigere, fordi jeg ønsker ikke å bruke så mye tid på det. Men jeg tror nok det er litt uunngåelig for de fleste i dag, sier Sæteren til Seoghør.no.

Det til tross: Skuespilleren forteller at hun ikke er noen treningsnarkoman. Hun prøver derimot å holde seg i aktivitet.

- Jeg er ikke kjempeglad i å trene, men jeg er glad i å bevege meg. Jeg prøver å være litt ute i naturen og benytte meg av de mulighetene jeg har rundt meg, som for eksempel å gå i trapper istedenfor å ta heisen. Men jeg er ganske bedagelig anlagt.

Onsdag kveld feiret «Hotel Cæsar» seg selv med episode nummer 2500. Marte forteller at hun har blitt likere sin egen rollefigur etterhvert som hun har spilt i serien.

- I starten husker jeg at jeg var så opptatt av å poengtere at vi var så forskjellige, men vi har blitt likere og likere. Vanessa har jo blitt mer voksen, da jeg begynte i serien var hun bare 16 år gammel. Det blir man litt preget av. Men kanskje jeg har fått vært ung litt lenger, forteller hun med et smil.

Sæteren fulgte i begynnelsen av skuespillerkarrieren med på hva som ble skrevet om henne i sosiale medier. Det gjør hun ikke nå lenger.

- Nei, det gjør jeg ikke. Jeg gjorde det litt i starten, men så fant jeg ut at det er veldig mye som skrives, og det finnes jo ingen sensur når folk skriver på nettet. Så jeg skjønner ikke hva jeg skal få igjen for å lese sånt. Det holder jeg meg langt unna, forteller hun til Seoghør.no.

Se hele intervjuet med Marte Sæteren i videovinduet øverst i saken!

«Hotel Cæsar» sendes mandag til torsdag klokken 19.30 på TV 2. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ:
- Var i terapibehandling i halvannet år