BRUDD: Forholdet mellom Kelly Brook og David McIntosh har tatt slutt. Foto: FameFlynet
BRUDD: Forholdet mellom Kelly Brook og David McIntosh har tatt slutt. Foto: FameFlynetVis mer

- Jeg føler meg ydmyket

Supermodellen Kelly Brook raser mot eks-kjæresten etter det bitre bruddet.

SEOGHØR.NO: Tirsdag kom nyheten om at den britiske modellen Kelly Brook (34) hadde dumpet kjæresten David McIntosh (27).

Kelly anklager nå ekskjæresten for å ha gått bak hennes rygg ved å tipse paparazzifotografer om hvor paret befant seg til enhver tid, og å kun utnytte henne for å selv bli berømt.

- Kelly er sikker på at David bare har utnyttet henne. Hun følte seg såret og ydmyket da hun begynte å innse at han var mer interessert i kjendisstatus enn han var i henne.

- Han var desperat etter å være i media og hun kastet han på dør med en gang hun oppdaget det, sier en venn av Kelly til The Sun.

UNDERTØYSMODELL: Kelly Brooke har siden slutten av 90-tallet vært en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller. Hun har også prøvd seg som skuespiller. Foto: All Over Press
UNDERTØYSMODELL: Kelly Brooke har siden slutten av 90-tallet vært en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller. Hun har også prøvd seg som skuespiller. Foto: All Over Press Vis mer

Den britiske skjønnheten ønsker nå å vende tilbake til ekskjæresten, rugbystjernen Thom Evans (28), som Kelly dumpet i 2013 etter et to år langt forhold.

Men ifølge kilder er ikke Thom så veldig interessert.

- Hun har prøvd å komme i kontakt med ham siden de begge to for øyeblikket er i USA. Men han er opptatt med å prøve å få tilbake ekskjæresten Jessica Lowndes, kjent fra TV-serien «Beverly Hills 90210», så har nok ingen planer om å ta Kelly tilbake, sier en kilde til avisen.

JAKTER PÅ SKUESPILLER: Thom Evans, som tidligere var sammen med Kelly Brook i to år, ønsker en gjenforening med den kanadiske skuespilleren Jessica Lowndes.  Foto: All Over Press
JAKTER PÅ SKUESPILLER: Thom Evans, som tidligere var sammen med Kelly Brook i to år, ønsker en gjenforening med den kanadiske skuespilleren Jessica Lowndes. Foto: All Over Press Vis mer

Kellys forhold til David er bare et av mange veldig offentlige forhold modellen har hatt. Hun har tidligere vært sammen med filmstjernene Jason Statham og Billy Zane, og rugbystjernen Danny Cipriani.

LES OGSÅ:   Flyttet sammen etter tre uker