- Jeg føler meg ung hver eneste dag

Jennifer Aniston føler ikke hun har den alderen hun faktisk har.

VET HVA HUN VIL: Superstjernen forteller at hun har fått nok erfaring på kjærlighetsfronten til å vite hva hun ønsker. Foto: All Over Press
VET HVA HUN VIL: Superstjernen forteller at hun har fått nok erfaring på kjærlighetsfronten til å vite hva hun ønsker. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jennifer Aniston (42) forsetter å håve inn penger. Denne gangen ved å pryde forsiden til bladet InStyle, der hun promoterer sin kommende film, «Wanderlust».

I intervjuet snakker Aniston ut om hva som får henne til å føle seg gammel.

- Vet du hva som får meg til å føle meg gammel? Det er når jeg ser jenter i 20-årene, eller de ferske skuespillerne som er i ferd med å slå gjennom. Jeg tenker: «Er ikke vi på samme alder?» Jeg føler meg ikke så gammel som jeg er. Jeg føler meg ung hver eneste dag, sier hun.

Det var under forberedelse til «Wanderlust» Aniston møtte kjæresten, Justin Theroux. Hun føler hun nå er sikker på hva hun ser etter i en mann.

- Når man har opplevd det man ikke ønsker i en partner over tid, begynner man å finne ut av hva man faktisk vil. Med tiden forstår man hvilke kvaliteter som er viktig i kjærlighet, og hva som passer meg. Og hva jeg vil kunne godta.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Setter en stopper for babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer