- Jeg føler meg tråkket på

Den norske artisten raser etter tyveriet av de pikante nakenbildene.

NAKEN-SJOKK: - Den inneholdt også en rekke pikante bilder av kjæresten. Han poserer uten en tråd, sier Mariann Thomassen om de stjålne bildene av kjæresten, Daniel Franck. Foto: Seher.no/Anders Myhren
NAKEN-SJOKK: - Den inneholdt også en rekke pikante bilder av kjæresten. Han poserer uten en tråd, sier Mariann Thomassen om de stjålne bildene av kjæresten, Daniel Franck. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer
SEHER.NO: Tidligere «Idol»-dommer og artist Mariann Thomassen (31) er opprørt etter at Mac'en hennes med pikante nakenbilder av kjæresten, Daniel Franck (39), har blitt stjålet. Tyveriet, som TV 2 kunne fortelle om denne helgen, skjedde for fire måneder siden, da uvedkommende tok seg inn i studio og tok med seg blant annet Mac'en hennes.

Til Dagbladet legger ikke Thomassen skjul på at hun er frustrert etter tyveriet.

- Den inneholdt også en rekke pikante bilder av kjæresten. Han poserer uten en tråd, forteller den tidligere Surferosa-vokalisten til Dagbladet.

Hun har ikke fått noe tilbud om løsepenger for Mac'en eller bildene.

- Daniel er sexy, og jeg kan alltids ta nye bilder av ham, verre er det at man har mye annet man savner på Mac'en, sier hun til Dagbladet.

Det finnes derimot ingen pikante sexbilder av de to sammen, forsikrer 31-åringen.

- Nei, jeg er ikke helt tett heller, sier hun.

Paret har politianmeldt tyveriet, som fant sted 19. mai.

- Jeg føler meg tråkket på, sier Mariann Thomassen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Overrumplet av halvnaken mann