- Jeg føler meg som en vinner, jeg!

Alexandra Joner gikk ikke til topps i MGP, men smilte allikevel fra øre til øre.

SEOGHØR.NO: 25 år gamle Alexandra Joner var en av bookmakernes forhåndsfavoritter før Melodi Grand Prix-finale lørdag kveld.

Dessverre gikk ikke artistens «Cinderella» helt til topps. Debrah Scarlett og Kjetil Mørland trakk det lengste strådet, med «A Monster Like Me».

Allikevel var det en sprudlende Joner som Seoghør.no tok en prat med.

- Vet du hva, jeg er kjempeglad jeg! Jeg er så fornøyd med egen opptreden og det er det som er det viktigste. Hadde vært ille hvis jeg hadde vært med men ikke følt jeg hadde gjort en god jobb, smilte skjønnheten.

ASKEPOTT: Alexandra Joner fortalte at hennes bidrag i MGP var bygget på en personlig historie.  Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør
ASKEPOTT: Alexandra Joner fortalte at hennes bidrag i MGP var bygget på en personlig historie. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør Vis mer

Og den tapre artisten syntes ikke det gjorde noe at hun ikke vant - så lenge hun hadde den flotte kjolen.

- Denne kjolen skal jeg sove med og kose med og ha med meg overalt. Ingen tvil om at det er favoritt-antrekket nå. Jeg har det veldig bra. Jeg følte det gikk så bra, så jeg er så glad. Jeg er kjempehappy og føler meg som en vinner, jeg, ler artisten.

Det var nettopp egen opptreden hun var nervøs for på forhånd.

- Det er klart jeg er litt nervøs og føler press. Men det er kun presset jeg legger på meg selv for å gjøre en bra opptreden sa hun til Seoghør.no før finalen.

Flørtet med Justin

Etter at hun slo gjennom som danser og artist i TV-showet «Dansefeber» i 2007, har Alexandra Joner jevnlig figurert på topplistene over Norges mest sexy kvinner.

Superstjernen Justin Bieber delte åpenbart den norske befolknings oppfatting, og prøvde seg like godt på Alexandra da hun danset i hans video «Eenie Meenie» i 2010.

- Ja, han gjorde faktisk det. Det var ikke sånn at han inviterte meg med hjem akkurat, men litt flørting var det.

KJÆRESTER: Alexandra og finansmannen Runar Vatne (40) har vært samboere i to år. Foto: Se og Hør
KJÆRESTER: Alexandra og finansmannen Runar Vatne (40) har vært samboere i to år. Foto: Se og Hør Vis mer

- Det morsomme er jo at selv om han var 16, så han ut som en tolvåring, fortalte Joner i et intervju med magasinet Massiv.

Har funnet lykken

Selv om aldersforskjellen på Bieber og Joner åpenbart var litt i største laget, var dèt historie da den flotte artisten ble kjent med den femten år eldre finansmannen Runar Vatne (40) et par år senere.
De to ble raskt et av landets mest glamorøse par, men Alexandra ønsket seg på ingen måte et liv som finansfrue hjemme i boligen de deler på Frogner i Oslo.
- Heller gangsterfrue enn finansfrue. Det er en prinsippsak! forklarte Alexandra i et tidligere intervju med Se og Hør.

Se Alexandras «Cinderella»-video her:

LES OGSÅ: - Alle jenter bør prøve dette

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.