<strong>SKILT:</strong> Kate Walsh og ektemannen skilte seg etter kun 14 måneders ekteskap. Foto: All Over Press
SKILT: Kate Walsh og ektemannen skilte seg etter kun 14 måneders ekteskap. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg føler meg som en taper

Kate Walsh hadde ikke forventet å være barnløs som 43-åring.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den vakre «Private Practice» og «Grey's Anatomy»-skuespilleren Kate Walsh (43) sier hun føler seg som en taper fordi hun er barnløs i en alder av 43 år.

- Jeg føler meg som en taper. Jeg elsker barn og har alltid tenkt at jeg vil være gift og ha tre eller fire barn, sier Walsh ifølge usmagazine.com


En gravid mage blir av mange sett på som et moteriktig tilbehør ettersom stjerner som Natalie Portman, Mariah Carey og Victoria Beckham venter barn. Mange Hollywoodstjerner har også valgt å være alenemødre, deriblant Sandra Bullock. Walsh forteller at dette ikke er et alternativ for henne.

- Jeg vil definitivt ikke gjøre det på egen hånd. Ting får bare bli som de blir. Jeg har alltid visst at jeg vil bli skuespiller, men jeg ville også ha et normalt liv fordi jeg hadde en veldig utradisjonell oppvekst, sier stjernen som vokste opp med fire søsken.

Skuespilleren ble skilt fra ektemann Alex Young etter kun 14 måneders ekteskap i 2008 og hun vil absolutt ikke gjøre samme tabben igjen.

- Herregud, det er det verste jeg har opplevd. Det var så offentlig! forteller Walsh om skillsmissen.

Kate Walsh er for tiden aktuell i rollen som en lesbisk dame i filmen «Angels Crest» som har premiere i USA i april.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Har funnet seg en ny mann!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer