HAR DET BRA: Courtney Stodden forteller til E! at en bør har falt fra skuldrene henens etter bruddet med den 35 år eldre ektemannen - som forsaket alt for henne. Men under intervjuet så hun ut til å være litt på gråten.  Foto: Skjermdump E!/ YouTube
HAR DET BRA: Courtney Stodden forteller til E! at en bør har falt fra skuldrene henens etter bruddet med den 35 år eldre ektemannen - som forsaket alt for henne. Men under intervjuet så hun ut til å være litt på gråten. Foto: Skjermdump E!/ YouTubeVis mer

- Jeg føler meg som en liten jente igjen

Courtney Stodden (19) tar bladet fra munnen etter bruddet med ektemannen Doug Hutchison (53).

SEOGHØR.NO: Det umake paret skapte furore da de giftet seg i 2011, og nylig ble det kjent at «Lost»-skuespilleren og 35 år yngre Courtney skal skilles.

Ekteparet har tidligere fortalt at den store aldersforskjellen er hovedgrunnen til at de har valgt å gå hvert til sitt.

I et ferskt TV-intervju med E! forteller den aspirerende country-sangerinnen sin historie om ekteskapet og tiden etter bruddet, skriver People.

- Jeg forstod at det var ukonvensjonelt, men jeg skjønte ikke hvor rart og merkelig det virket, uttaler Stodden om forholdet, og legger til at hun derimot forstår det nå.

Ansvarlig

Blondinen, kjent for sine store bryster og svulmende lepper, understreker at hun føler seg bra om dagen - og innrømmer at det var stressende å være gift med Hutchison.

- Jeg var definitvt redd, men jeg tror jeg følte meg mer ansvarlig og satt under press.

- For da vi giftet oss mistet han familien sin, manager og agenter satte en stopper for karrieren hans, han mistet noen venner. Dermed ble jeg hele hans verden. Jeg følte at det lå en stor bør på skuldrene mine, forteller hun åpenhjertig.

Etter at hun og Doug ble enige om å avslutte forholdet på vennskapelig vis, føler hun seg mye lettere til sinns.

- Jeg er lykkelig og jeg er spent. Jeg føler meg som en liten jente igjen, som har muligheten til å starte helt på nytt. Som 16-åring fikk jeg ekteskapspapirene mine i stedet for førerkortet. Kom igjen, påpeker hun.

NYTER FRIHETEN: Courtney koste seg med venner på Rainbow Bar i West Hollywood tidligere denne uken.  Foto: FameFlynet
NYTER FRIHETEN: Courtney koste seg med venner på Rainbow Bar i West Hollywood tidligere denne uken. Foto: FameFlynet Vis mer

19-åringen legger til at deltagelsen i britiske «Celebrity Big Brother» faktisk var et vendepunkt i forholdet.

Dette var første gang hun var borte fra ektemannen i mer enn ett døgn, og hun innså der at hun ikke kunne overse «sine lyster og ønsket om å omfavne sin uavhengighet og frihet», sier hun til E!s reporter.

Trolig sikter hun her til realitydeltageren Marion Falcone (25), som hun fant tonen med i «Big Brother»-huset.

I YouTube-videoen nedenfor kan du se hele E! sitt intervju med nysingle Courtney Stodden:

LES OGSÅ: - Klarte hun virkelig å spise noe i den der?