MASKULIN? Megan Fox er alt annet enn en maskulin kvinne, men det mener hun selv. Foto: All Over Press
MASKULIN? Megan Fox er alt annet enn en maskulin kvinne, men det mener hun selv. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg føler meg som en gutt

Verdens vakreste kvinne synes det er vanskelig å takle den positive oppmerksomheten.

LOS ANGELES (Seher.no): Gang på gang topper den smellvakre "Transformers-stjernen, "Megan Fox (22), kåringer som "Verdens deiligste" og "Verdens mest sexy kvinne".

Likevel ville hun helst vært denne oppmerksomheten foruten, skriver Star magazine.

- Det gjør meg utrolig ukomfortabel for jeg har aldri sett på meg selv på den måten. Jeg har en veldig maskulin energi og jeg føler meg som en gutt. Jeg føler meg virkelig ikke feminin eller attraktiv, så jeg synes det er vanskelig å takle, forteller hun til bladet.

Fox påstår at hun er lykkeligst når hun kan være hjemme sammen med sine fem hunder, to katter og forloveden Brian Austin Green (34) - kjent fra "Beverly Hills 90210".

- Jeg hadde ikke forventet å få så mye oppmerksomhet som jeg har fått. Det er en velsignelse, men samtidig skremmer det livet av meg, sier hun til Star.

Selv om hun er takknemlig for all suksessen ønsker hun mest av alt å få være i fred.

- Jeg er en veldig privat og sjenert person, så dette er vanskelig for meg. Jeg hater det egentlig, men likevel var jeg som valgte å jobbe i denne bransjen. 

I tiden som kommer må 22-åringen dessverre vende seg til enda mer fokus rundt sin egen person. Snart er hun nemlig å se i komedien "How To Lose Friends & Alienate People".

LES OGSÅ: Forelsket i kvinnestripper