- Jeg føler meg som en feit elefant

«Not Fair»-stjernen er bekymret for hvordan hun skal klare å miste de overflødige kiloene...

BEKYMRET: Lily Allen tror hun kommer til å slite med å ta av seg graviditets-vekten, og akkurat nå synes hun at hun ser ut som en elefant.  Foto: All Over Press
BEKYMRET: Lily Allen tror hun kommer til å slite med å ta av seg graviditets-vekten, og akkurat nå synes hun at hun ser ut som en elefant. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Lily Allen (25) tror hun kommer til å slite med å ta av seg graviditets-vekten, og akkurat nå synes hun at hun ser ut som en elefant.

«Not Fair»-stjernen - som i en årrekke har kjempet mot kiloene - er bekymret for hvordan hun skal klare å miste de overflødige kiloene etter at barnet har kommet til verden.

- Jeg synes fremdeles jeg er feit. Akkurat nå bekymrer jeg meg over hvordan jeg skal gå ned i vekt etter graviditeten. Jeg føler meg som en elefant, sier Allen.

Men hun avslører også at hun likevel har dager hvor hun har den spesielle graviditets-gløden, og at hun da føler seg sexy og vel med seg selv.

25-åringen, som er kjæreste med Sam Cooper (31), fokuserer for tiden all sin oppmerksomhet på barnet - og har tatt en pause fra popstjernelivet. Men noe giftemål er det ikke snakk om helt enda.

- Så klart vi kommer til å gifte oss en gang. Men å få et barn med noen er mye viktigere enn å gifte seg. Vi gleder oss veldig til barnet kommer begge to, sier hun.

Hun åpnet nylig en butikk i London, «Lucy».

- Jeg hadde egentlig tenkt å få Lucy gående før jeg ble gravid. Men så skjedde alt på en gang. Det er skremmende, fordi jeg tar en stor risk med denne butikken. Jeg har snudd med bort fra musikken, og nå fokuserer jeg på Sam, babyen og butikken.

I august kunne en strålende lykkelig Lily bekrefte at hun og kjæresten gjennom ett år, Sam Cooper, venter deres første barn sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Endelig viser hun babymagen