- Jeg føler meg skikkelig fæl

Det sa Wayne Rooney umiddelbart etter sexen med to prostituerte.

ANGRET: Ifølge prostituerte Helen Wood, skal Rooney ha angret umiddelbart etter samleiet. Foto: All Over Press
ANGRET: Ifølge prostituerte Helen Wood, skal Rooney ha angret umiddelbart etter samleiet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: De siste to ukene har vært et sant helvete for fotballstjernen Wayne Rooney (24). Først sto prostituerte Jennifer Thompson (21) fram og sa hun hadde hatt sex med stjernen. Noen få dager etter fortalte Helen Wood (23) det samme.

Nå snakker Wood ut for første gang om hva som virkelig skjedde mellom henne og Wayne.

Ifølge 23-åringen skal Rooney ifølge Sunday Mirror ha angret umiddelbart etter at han hadde ligget med den prostituerte kvinnen.

- Jeg føler meg skikkelig fæl allerede, skal Rooney ha utbrutt med hodet i hendene, da han satt på sengekanten etter samleiet.

Manchester United-spilleren ble utelatt fra lørdagens kamp mot hans gamle klubb Everton, antagelig for å skånes mot alt presset som har oppstått. Ifølge Wood mente stjernen at det hele kunne forsvares om han ikke var gift med Coleen.

- Jeg hadde ikke brydd meg om hun bare var kjæresten min. Men hun er tross alt min kone og er gravid med barnet mitt. Hva er det jeg driver med, skal Rooney ha spurt seg selv foran Helen.

Det hele gikk for seg da Coleen var gravid i femte måned. Hun var kun noen kilometer unna da Rooney var utro. Nå angrer også Helen, og unnskylder seg til den sørgende fotballkonen.

- Jeg skulle ønske det ikke hadde skjedd. Jeg er veldig lei meg for all smerten jeg har påført deg. Det var en tabbe. Jeg kan ikke beklage meg nok ganger, unnskyld, sier Wood til Sunday Mirror.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ny Rooney-elskerinne avslørt