SJELEVENN: Victoria Beckham skrøt uhemmet av ektemannen - som hun mener er hennes sjelevenn - i intervjuet med talkshow-verten Whoopi Goldberg mandag. Foto: All Over Press
SJELEVENN: Victoria Beckham skrøt uhemmet av ektemannen - som hun mener er hennes sjelevenn - i intervjuet med talkshow-verten Whoopi Goldberg mandag. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg føler meg sexy

Endelig er Victoria Beckham fornøyd med utseendet sitt.

SEHER.NO: Victoria "Posh" Beckham (35) har aldri lagt skjul på at det er viktig for henne å passe på utseendet sitt.

I sommer ble det kjent at 35-åringen hadde fjernet mesteparten av silikoninnleggene i brystene, samt skaffet seg en personlig spray-tan assistent, for å føle seg vel.

Victoria har tidligere uttalt at hun har slitt med komplekser rundt utseendet sitt, men nå virker det som om kjendisen har blitt komfortabel i sin egen kropp.

I et intervju med Hollywood-stjernen Whoopi Goldberg (53) denne uken, innrømmet hun at hun føler seg sexy.

- Ja, jeg føler meg sexy. Jeg legger meg sammen med David hver kveld, så jeg prøver...avslørte hun til talkshowverten, ifølge Daily Mail.

Det har gått ti år siden Victoria giftet seg meg fotballhelten David Beckham, og den tidligere Spice Girls-stjernen skrøt uhemmet av ektemannen sin i intervjuet som ble vist på amerikansk TV mandag.

- Vi er så heldige som har hverandre. Jeg føler virkelig at David er min sjelevenn. Han er en fantastisk far og en flott ektemann.

Fotballfruen var nylig gjestedommer i en episode av "American Idol", og er for tiden aktuell med sin egen kleskolleksjon.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Jeg har mine komplekser