<strong>FØLER SEG TYKK:</strong> Imogen Thomas er en av Storbritannias mest populære modeller, men selv hevder hun at føler seg tykk. Foto: Black Sheep/SPX
FØLER SEG TYKK: Imogen Thomas er en av Storbritannias mest populære modeller, men selv hevder hun at føler seg tykk. Foto: Black Sheep/SPX Vis mer

- Jeg føler meg så tykk i dag

Fansen frykter for modellen Imogen Thomas' helse etter overraskende uttalelser.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske modellen Imogen Thomas ble verdensberømt da hun hevdet at hun hadde hatt en affære med den gifte Manchester United-stjernen Ryan Giggs.

Nå frykter imidlertid fansen for at Imogen være i ferd med å utvikle spiseforstyrrelser.

Til tross for at hun flere ganger er kåret til en av Storbritannias mest sexy kvinner, skal 28-åringen har skrevet på sin Twitter-side at hun føler seg for tykk.

- Jeg føler meg så tykk i dag. Min egen feil for å spise ute så ofte, skal hun ha skrevet i forrige uke ifølge ukebladet Now.

Senere skal hun ha beskrevet sin dårlige samvittighet for å unne seg en sjokolade kalt Curly Wurly.

- Hva er feil med meg? Følte meg tykk under en fotoshoot, og når jeg er ferdig, så er det første jeg gjør å spise en Curly Wurly! Grrrr! Imogen, vennligst stopp, skriver hun.

Imogen Thomas har foreløpig ikke kommentert noen av fansens bekymringer om at hun lider av spiseforstyrrelser.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg frykter livet mitt er i fare

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer