- Jeg føler meg mobbet

Lohan mener at andre som har vært under samme press som henne har endt opp med å ta livet sitt.

FÅR SLAKT I ROLLEN SOM ELIZABETH TAYLOR: - Den er så dårlig at du må kjøle smerten med is. Det gjør nemlig vondt når du vrir ansiktet i to timer, skriver San Francisco Chronicle om filmen «Liz & Dick». Foto: LIFETIME/PLANET PHOTOS
FÅR SLAKT I ROLLEN SOM ELIZABETH TAYLOR: - Den er så dårlig at du må kjøle smerten med is. Det gjør nemlig vondt når du vrir ansiktet i to timer, skriver San Francisco Chronicle om filmen «Liz & Dick». Foto: LIFETIME/PLANET PHOTOS Vis mer
SEOGHØR.NO: Søndag debuterte skandalestjernen Lindsay Lohan (26) på TV i USA som legendariske Elizabeth Taylor i TV-dramaet «Liz & Dick» - som handler om divaens turbulente kjærlighetsliv til Richard Burton.

Lohan sier hun føler at hun kunne relatere seg til Taylor siden de begge var barnestjerner og oppvokst i medias søkelys.

- Helt siden jeg var liten har jeg elsket å være foran kamera. Men ikke misforstå: Jeg har aldri strebet etter å ha blitzlamper rundt meg når jeg spiser middag eller at folk ringer pressen og forteller løgner om meg.

- Jeg føler meg mobbet. Og jeg kan ikke komme på noen andre skuespillere som har vært under så ekstreme forhold som ikke har endt opp med å ta selvmord, sier hun Us Weekly.

«Liz & Dick» har vært en snakkis i filmbyen i lang tid, i hovedsak på grunn av Lohan, som håper å få karrieren sin tilbake på beina etter endeløse skandalehistorier på hjemmebane. I løpet av de siste årene har hun vært inn og ut til avvenning fem ganger og blitt arrestert seks ganger.

- Alt jeg har vært gjennom personlig gjorde meg klar til å spille Liz, sier 26-åringen til nettstedet, mens hun legger til at alle rettsakene har gjort henne til en bedre person og skuespiller.

Dessverre ser det ikke ut til at anmelderene mener det samme som henne. De har nemlig nærmest stått i kø for å slakte skuespillerpresentasjonene hennes.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mitt lesbiske forhold var giftig