KRENKET: Justin Bieber ble rasende da nakenbilder av ham på ferie ble publisert på internett.  Foto: Broadimage
KRENKET: Justin Bieber ble rasende da nakenbilder av ham på ferie ble publisert på internett. Foto: BroadimageVis mer

- Jeg føler meg misbrukt

Justin Bieber raser etter å ha blitt fotografert naken på ferie.

SEOGHØR.NO: Justin Bieber (21) var på ferie i Bora Bora tidligere i oktober og ante fred og ingen fare da han kastet badehåndkle og spradet rundt i Adams drakt. Det popstjernen ikke visste var at han ble fotografert av en paparazzi-fotograf.

Bildene av den nakne popstjernen spredte seg som ild i tørt gress på internett, og flere mente at stjernen var veldig «godt utrustet», det kommenterte også Biebers far.

Nå snakker «What do you mean»-stjernen ut om bildene for første gang. Han er rasende over at bildene så dagens lys og forteller at han føler seg krenket.

- Jeg tenkte «hvordan kan de gjøre dette?» Jeg føler meg misbrukt. Jeg føler at jeg ikke kan gå ut naken. Man burde kunne føle seg komfortabel når man er for seg selv...spesielt så langt unna, sier Bieber til Access Hollywood.

STOLT: Justins far Jeremy var stolt av nakenbildene. På Twitter skrev han humoristisk: «Hva forer du den greia med?», og brukte emneknaggen #stoltpappa.  Foto: Xposure
STOLT: Justins far Jeremy var stolt av nakenbildene. På Twitter skrev han humoristisk: «Hva forer du den greia med?», og brukte emneknaggen #stoltpappa. Foto: Xposure Vis mer

Koblet til Kardashian

Bildene ble tatt da stjernen ferierte på den luksuriøse stillehavsøya Bora Bora, og viser popstjernen som går rundt naken utenfor sin private bungalow før han hopper i bassenget. Med på turen var modellen Jayde Pierce (20). Han har også blitt koblet til trebarnsmoren Kourtney Kardashian (36) den siste tiden.

Popstjernen, som snart kommer til Norge for å holde en mini-konsert, har også en kommentar til folk som måtte mene han så «liten» ut på bildene.

- Det er sånn den ser ut når den krymper, sier den usjenerte popstjernen.

DAMEMAGNET: Bieber var på ferie med modellen Jayde Pierce da bildene ble tatt. Han har også blitt koblet til Kourtney Kardashian.  Foto: Reuters
DAMEMAGNET: Bieber var på ferie med modellen Jayde Pierce da bildene ble tatt. Han har også blitt koblet til Kourtney Kardashian. Foto: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: Bieber bannlyst i Midtøsten