OMFAVNER MORSROLLEN: Aguilera ble mamma til lille Max (1) i 2007, men mistet fort babyfettet. Nå avslører hun at hun føler seg mest sexy naken. Foto: All Over Press
OMFAVNER MORSROLLEN: Aguilera ble mamma til lille Max (1) i 2007, men mistet fort babyfettet. Nå avslører hun at hun føler seg mest sexy naken. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg føler meg mest sexy naken

Men nakne menn er andrevalget...

SEHER.NO: Det er over halvannet år siden popstjernen Christina Aguilera (27) og ektemannen Jordan Bratman ble foreldre for første gang.

Etter fødselen fortalte "Beautiful"-stjernen at hun hun hadde fått en ny respekt for kvinnekroppen.

- Jeg har virkelig fått en ny respekt for kvinnekroppen etter å ha gått  gjennom denne prosessen. Jeg har litt igjen å ta av i vekt, men jeg  kommer til å trene og bokse snart. Men jeg kommer ikke til å bli helt  besatt av det, uttalte hun ifølge Azcentral.com den gang.

Nå avslører 27-åringen - som fort kom i toppform etter fødselen - at hun føler seg mest sexy uten klær. 

- Jeg føler meg mest sexy naken. Mannen min får meg til å føle meg sexy. Når man ser noe man misliker og partneren din ser på deg og omfavner det, får det deg til å føle deg bra, forteller 28-åringen til Cosmopolitan, ifølge Us Magazine. 
 
Aguilera - som snart er aktuell i musikalen "Burlesque" - forteller også at hun synes kvinner er sensuelle skapninger.

- Jeg mener, jeg er tiltrukket av menn - jeg er gift og elsker mannen min og jeg elsker at vi er sammen, men helt ærlig? Hvis jeg hadde valget mellom å se en naken mann eller en naken kvinne, ville jeg valgt en kvinne. Vi er bare naturlig mer sexy og vakrere å se på. 

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Se, så stor Max er blitt!