BARTEHISTORIE: - Nei, jeg fant ingenting. Bortsett fra litt gammel majones da. Men det var fin årgang, så det kom godt med til frokosten, smiler Hallvard Flatland, som har hatt bart siden hn var 19 år gammel.
BARTEHISTORIE: - Nei, jeg fant ingenting. Bortsett fra litt gammel majones da. Men det var fin årgang, så det kom godt med til frokosten, smiler Hallvard Flatland, som har hatt bart siden hn var 19 år gammel.Vis mer

- Jeg føler meg mer vel nå!

Men Hallvard Flatland er ikke sikker på om han er penere...

Se og Hør Hallvard snakke ut om barten - uten bart - nederst i saken!

SEHER.NO: "Skal vi danse"-stjernen Hallvard Flatland (52) har fått ekstra mye oppmerksomhet den siste uka. Årsaken er selvsagt at den tidligere TVNorge-programlederen har stått i et alvorlig dilemma. Skulle han fjerne barten eller ikke?

Barten, den forsvant. Og til Seher.no innrømmer Hallvard at han ikke angrer på avgjørelsen han tok.

- Jeg har lært meg i livet at man aldri skal si aldri. Man blir mindre skråsikker jo eldre man blir. Men sånn det ser ut i dag, ser jeg ingen grunn til å få den på igjen. Det føles veldig bra uten, forteller han.

Tidligere denne uka fortalte 52-åringen til Seher.no at han ikke ante hva som kom til å skjule seg under barten dersom det faktisk skulle skje at han fjernet den.

- Fant du noe, Hallvard?

- Nei, jeg fant ingenting. Bortsett fra litt gammel majones, da. Men det var fin årgang da, så det kom godt med til frokosten, sier han lattermildt.

Ole Skibnes i Den Norske Mustachclub ga uka som gikk også sterkt uttrykk for avsky for at Flatland skulle fjerne det er en stor del av hans personlighet. Det er ikke Flatlands dansepartner, Alexandra Kakurina, spesielt bekymret for.

- Nå har de fått Tor Fløysvik på laget da, så vi har bare byttet. Det spiller ikke noen rolle, egentlig, sier hun.

 - Er du penere uten bart, Hallvard?

- Nå! Nei, jeg må si at jeg føler meg mer vel nå, faktisk. Men alt til sin tid, jeg følte nå at barten var på vei ut for meg, jeg hadde ikke den gode følelsen lenger. Hvis ikke Tor hadde foreslått det, så er det ikke umulig at barten kunne gått i dette programmet likevel. For vi hadde jo snakket om at hvis vi fant et program det passet i, da skulle vi ta barten, som er strålende fornøyd med det han leverte på parketten lørdag kveld.

- Vi har i hvert jobbet hardt denne uka, og da er det også veldig hyggelig at det går bra, forteller en barteløs Hallvard Flatland til Seher.no.

Har du et tips om Skal vi danse-deltakerne? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Ringer pappa når hun har kjærlighetssorg

Se og Hør Hallvard snakke ut om barten - uten bart - her:

[obj:media:8132]