FORANDRING: Lene Alexandra har den siste tiden fått en svært muskuløs kropp. Bildet til venstre er fra 2014, mens bildet til høyre er fra Vixen Blog Awards 2016 forrige uke.  Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
FORANDRING: Lene Alexandra har den siste tiden fått en svært muskuløs kropp. Bildet til venstre er fra 2014, mens bildet til høyre er fra Vixen Blog Awards 2016 forrige uke. Foto: Tor Lindseth, Se og HørVis mer

- Jeg føler meg mer som meg selv enn noensinne

Lene Alexandra Øien avslører hemmeligheten bak sin nye og mer muskuløse stil.

SEOGHØR.NO: Personlig trener og artist Lene Alexandra Øien (34) har den siste tiden delt bilder av seg selv på sosiale medier, hvor hun viser fram en meget muskuløs kropp.

Flere av de som følger den tidligere modellen i sosiale medier har stilt spørsmål om årsaken bak den drastiske forandringen. 

Nå avslører hun til Se og Hør at hun har begynt med bikini-fitness.

LES OGSÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Lene Alexandras store forandring.  Foto: Se og Hør
LES OGSÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Lene Alexandras store forandring. Foto: Se og Hør Vis mer

– Jeg har drømt om å stille i fitness siden jeg var 17 år, men det er først nå jeg har kunnskapen til det. Jeg ønsker å gjennomføre det for å lære mest mulig. Min egen kropp er verktøyet. Det er ekstremt og hardt – og det var mye det som trigget meg, sier Lene.

Reiser til Los Angeles

I slutten av måneden reiser Lene Alexandra til Los Angeles for å konkurrere i Ironman Naturally på den store messen FitnessExpo.

– Dette er helt nytt for meg, og det er nettopp derfor det blir ekstra spennende. Jeg må trene hardt, og jeg får lov til å utfolde mine feminine sider på en scene, sier hun til Se og Hør. 

34-åringen har vært i hardtrening og kjørt en streng diett siden 1. november. 

– Dette er virkelig sporten for meg! Jeg føler meg mer som meg selv enn noensinne, forteller hun til Se og Hør. 

Populær trend

De siste årene har det blitt populært for unge kvinner å konkurrere i bikini-fitness. I fjor avslørte den tidligere «Paradise Hotel»-stjernen Thea Bråten Christensen (25) at hun skulle konkurrere i den tøffe konkurransen. 

I mars i fjor stilte hun under Sandefjord Open og havnet på delt andreplass. 

Til Seoghør.no avslørte hun den gang hva forloveden Kenneth Andre Andersen syntes om hennes nye, veltrente kropp. 

- Kjæresten min liker meg nok bedre når jeg har litt mer kjøtt på rumpa. Nå kjenner han jo benet hvis jeg sitter på fanget hans, hehe. Men han støtter meg veldig, røpet hun. 

Thea fikk mye oppmerksomhet etter hun var med i realityserien i 2010 og fikk sønnen Nemo sammen med Paradise-kollegaen Emil Løvstad. Forholdet tok slutt i 2012. 

TRENER FITNESS: Tidligere Paradise Hotel-deltager Thea Bråthen Christensen har også blitt hektet på å konkurrere i body fitness. Foto: PRIVAT
TRENER FITNESS: Tidligere Paradise Hotel-deltager Thea Bråthen Christensen har også blitt hektet på å konkurrere i body fitness. Foto: PRIVAT Vis mer

 

I FINALEN: Thea kom i 2010 til finalen i «Paradise Hotel», men havnet på 2. plass sammen med Niklas Vindel (nr to fra venstre). Foto: TV3
I FINALEN: Thea kom i 2010 til finalen i «Paradise Hotel», men havnet på 2. plass sammen med Niklas Vindel (nr to fra venstre). Foto: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: Lene Alexandra har ny kjæreste

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.