- Jeg føler meg mer som meg selv enn noensinne

Lene Alexandra Øien avslører hemmeligheten bak sin nye og mer muskuløse stil.

FORANDRING: Lene Alexandra har den siste tiden fått en svært muskuløs kropp. Bildet til venstre er fra 2014, mens bildet til høyre er fra Vixen Blog Awards 2016 forrige uke.  Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
FORANDRING: Lene Alexandra har den siste tiden fått en svært muskuløs kropp. Bildet til venstre er fra 2014, mens bildet til høyre er fra Vixen Blog Awards 2016 forrige uke. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Personlig trener og artist Lene Alexandra Øien (34) har den siste tiden delt bilder av seg selv på sosiale medier, hvor hun viser fram en meget muskuløs kropp.

Flere av de som følger den tidligere modellen i sosiale medier har stilt spørsmål om årsaken bak den drastiske forandringen. 

Nå avslører hun til Se og Hør at hun har begynt med bikini-fitness.

– Jeg har drømt om å stille i fitness siden jeg var 17 år, men det er først nå jeg har kunnskapen til det. Jeg ønsker å gjennomføre det for å lære mest mulig. Min egen kropp er verktøyet. Det er ekstremt og hardt – og det var mye det som trigget meg, sier Lene.

Reiser til Los Angeles

I slutten av måneden reiser Lene Alexandra til Los Angeles for å konkurrere i Ironman Naturally på den store messen FitnessExpo.

– Dette er helt nytt for meg, og det er nettopp derfor det blir ekstra spennende. Jeg må trene hardt, og jeg får lov til å utfolde mine feminine sider på en scene, sier hun til Se og Hør. 

34-åringen har vært i hardtrening og kjørt en streng diett siden 1. november. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer