- Jeg føler meg maktesløs

Helene gjør sitt beste for å leve som normalt etter drapstruslene.

DRAPSTRUET: Helene Rask fikk en ubehagelig opplevelse tirsdag ettermiddag. Foto: Per Ervland
DRAPSTRUET: Helene Rask fikk en ubehagelig opplevelse tirsdag ettermiddag. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har vært en tøff uke for Helene Rask (27), som tirsdag ettermiddag ble drapstruet over telefonen av en ukjent mann.

"Du dater en pakistaner. Vi hater dobbeltmoral. Du skal dø, vi finner deg uansett", sa stemmen.

- Jeg synes det er svært ubehagelig å bli blandet inn i en situasjon som det her så uforskyldt. Jeg føler meg rett og slett litt maktesløs, sier Helene til Seher.no.

Drapstruslene kommer samme uke som den tidligere glamourmodellen mot sin vilje blir omtalt som ukens kjendis på hjemmesidene til høyreekstreme NorgesPatriotene - en tvilsom ære tidligere tildelt kjendiser som Venke Knutson, Christine Gulbrandsen og Sissel Kyrkjebø.

Anklagene om dobbeltmoral skal ha utgangspunkt i romanseryktene som begynte å svirre rundt Helene og dekkbaronen Tommy Sharif i fjor.

- Jeg står som sagt ikke inne for deres holdninger eller det de brenner for. Jeg er venn med alle som er hyggelige mot meg og er overhodet ingen rasehater, sier Helene til Seher.no.

Se hele intervjuet med Helene Rask her:


[obj:media:6032]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer