- Jeg føler meg lurt av TV 3

Men TV-kanalen avviser at de mente å drite ut sjekkeprogram-deltageren.

RASER: Jonathan Bjørland raser mot TV3 etter at han føler seg feilaktig fremstilt i programmet «Dagens Mann». Foto: Privat
RASER: Jonathan Bjørland raser mot TV3 etter at han føler seg feilaktig fremstilt i programmet «Dagens Mann». Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Michael Jackson-imitator Jonathan Bjørland (21) føler seg feilaktig fremstilt av TV3, etter at han deltok i sjekkeprogrammet «Dagens Mann». Nå raser han mot kanalen.

- Jeg føler meg lurt av TV3, og ikke fikk den informasjonen jeg mener jeg skulle ha. I innslagsvideoen føler jeg at jeg ble satt i et dårlig lys, noe jeg ikke ble informert om på forhånd, sier han til Seher.no.

Bjørland, som driver den landskjente danseskolen «Moonwalker», ble bedt om å oppføre seg arrogant i innslagsvideoen, noe han der og da stilte opp på. Likevel mener han at det hele er klippet til på en måte der man ikke ser humoren i det.

- De ba meg om å være arrogant på spill i videoen, og det syntes jeg var morsomt der og da. Men at jeg kan få hvilken dame jeg vil, er ikke noe jeg ville ha sagt i virkeligheten. Så «cocky» er jeg ikke.

Det var 5 kvinner som ennå ikke hadde slukket lyset sitt før Bjørland skulle danse. Midt under dansingen begynte lampene til kvinnene som var igjen å blinke. Deretter slukket de én etter én. Både Bjørland og flere kilder Seher.no har vært i kontakt med, som selv var i studio da det skjedde, satt igjen med et inntrykk at det hele var iscenesatt, og at det var TV3 som bestemte hvem Bjørland skulle ende opp med.

- Jeg skulle danse, noe jeg av erfaring vet at jenter liker godt. Rett etter at jeg var ferdig, begynte lampene å blinke, og plutselig fikk jeg høre: «Da har vi en date». Det virket som om produksjonen tok kontroll over hva som skulle skje, og overkjørte jentene, slik at jentene ikke fikk velge selv, forteller Bjørland til Seher.no.

Han mener produksjonen er ute etter å drite ut noen av deltagerne.

- Akkurat i dette programmet vil det nok være enkelte personer produksjonen prøver å drite ut.

Informasjonskonsulent Line Vee Hanum i TV3 beklager dersom Bjørland føler seg feilaktig fremstilt i «Dagens Mann». Likevel avviser hun at produksjonen skal ha tuklet med lampene til kvinnene.

- Vi beklager dersom Bjørland føler at han ikke fremstår slik han ønsker. Vi har ikke noe ønske om å drite ut noen. Dette skal være et koselig program, og hele poenget er at folk som deltar skal skaffe seg en date. Det er riktig at lampene begynte å blinke, det var en del av showet, og når jentene trykker, registreres dette i et panel. Det er mulig han ikke registrerer dette når han er på scenen. Men det er ikke mulig for oss å gå inn å kontrollere lysene, sier hun til Seher.no.

Likevel har Bjørland fått mye støtte for sine meninger etter at programmet ble vist på mandag.

- Etter programmet ble sendt, var det veldig mange som ringte meg og sa at de syntes det hele så ut som det var iscenesatt, forteller han.

Nå oppfordrer han unge som ønsker å være med på TV til å tenke seg om to ganger.

- Selv om det ser kult ut å være på TV, oppfordrer jeg ungdom til å la være med å melde seg på slike programmer. Det kan hende man blir fremstilt på en annen måte enn man er, bare for å lage god TV. Jeg kommer aldri til å være med på noe lignende igjen.

«Dagens Mann» ser du mandager på TV3 klokken 21.00. Se stor TV-guide her.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dagens Mann-deltager besvimte under opptak

LES OGSÅ: Anmeldelse av Dagens Mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer