- Jeg føler meg litt som Viggo Venneløs

Men Rachel Nordtømme mener det kun er snakk om tid før det blir forandringer i Oslo-tilværelsen.

LEDER TV-SHOW: Mathias Skarpaas og Rachel Nordtømme er i disse dager å se  i TV 2s Norway Cup-program fra Ekebergsletta. Foto: TV 2 Sporten / Norway Cup
LEDER TV-SHOW: Mathias Skarpaas og Rachel Nordtømme er i disse dager å se i TV 2s Norway Cup-program fra Ekebergsletta. Foto: TV 2 Sporten / Norway Cup Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Rachel Nordtømme nederst i saken!

SEHER.NO: Petter Northugs eks-kjæreste Rachel Nordtømme (22) er i disse dager å se i TV 2s Norway Cup-sendinger fra Ekebergsletta i Oslo. Det er en oppgave den spreke 22-åringen trives med. Men det er likevel enkelte ting som har bydd på utfordringer for friidrettsjenta.

I slutten av juli flyttet Rachel nemlig til Oslo. Og på sin egen blogg legger hun ikke skjul på at den første tiden i Oslo har vært av det noe ensomme slaget.
 
«Jeg er litt Viggo Venneløs. Men det er kanskje litt greit at jeg får gjort meg litt kjent på egenhånd», skriver hun på bloggen.

Til Seher.no forteller dog Nordtømme at den litt «venneløse» perioden i Oslo har sin naturlige forklaring.

- Egentlig har jeg jo mange venner her, men de er på Steinkjer nå i sommer. Men akkurat nå har jeg ikke tid til dem heller. Sånn sett er det jo greit. Og så kommer de til Oslo neste uke, så da tror jeg det blir veldig morsomt å være her, forteller hun når Seher.no møter henne i forbindelse med Norway Cup-programmet hun leder sammen med Mathias Skarpaas.

Hun legger ikke skjul på at hennes nye hjemby har falt i smak.

- Det er veldig spennende! Det er litt større enn hva jeg er vant med, og det er jo masse folk overalt. Men det synes jeg bare at er kjempmorsomt. Jeg trives så langt, men så får vi bare se hvordan det går utover, forteller Rachel Nordtømme, som likevel erkjenner at spesielt kollektivtilbudet har bydd på utfordringer i starten. 

- Det er ikke så lett å finne ut hvilken buss, trikk og t-bane jeg skal ta. Det er jo litt utfordende. Men jeg tror jeg skal klare å finne ut av det i løpet av de nærmeste dagene, sier den blide jenta lattermildt til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det blir alltid spekulasjoner  

Se video med Rachel Nordtømme her:
[obj:media:9847]

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer