- Jeg føler meg litt omtåket

Lady Gaga trøster seg med fansen etter sceneulykken.

BEDRE: Lady Gaga forsikrer fansen om at hun er bedre etter ulykken og vil fortsette turneen.  Foto: All Over Press
BEDRE: Lady Gaga forsikrer fansen om at hun er bedre etter ulykken og vil fortsette turneen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag kveld ble Lady Gaga (26) slått i hodet da en uoppmerksom danser prøvde å fjerne en rekvisitt fra scenen under en konsert i New Zealand. 

Da Gaga sang «Judas» fikk hun det som ser ut som en lang stokk i hodet. Stjernen gikk av scenen, men fullførte likevel hele konserten. 26-åringens frisør skrev senere på Twitter at Gaga hadde fått hjernerystelse.

Etter overveldende støtteerklæringer og god bedring-meldinger fra fansen, forsikret «Born this way»-sangeren om at hun har det fint.

- Tusen takk for alle de koselige meldingene. Jeg føler meg litt omtåket, men blir litt bedre hver dag. Veldig glad for å være i vakre Australia, skrev hun på Twitter.

Da hun senere mandag kveld møtte sine australske fans takket hun den store mengden og tok seg god tid til å stille opp på bilder og skrive autografer.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Lady Gaga dumpet kjæresten   
Se Lady Gaga omfavne fansen i Australia


[obj:media:11300]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer