- Jeg føler meg litt gjennomsiktig

Mens Tone Damli viste seg i gjennomsiktig antrekk, viste Kathrine Sørland og Jenny Skavlan bar rygg.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange av landets største kjendiser møtte opp da Se og Hør arrangerte kjendisgalla mandag kveld.

MED RYGGEN TIL: Kathrine Sørland og Jenny Skavlan stilte begge med bar rygg. Sørland ble kåret til årets best kledde kvinne under kjendisgallaen mandag. Foto: Se og Hør
MED RYGGEN TIL: Kathrine Sørland og Jenny Skavlan stilte begge med bar rygg. Sørland ble kåret til årets best kledde kvinne under kjendisgallaen mandag. Foto: Se og Hør Vis mer
GJENNOMSIKTIG: Damli viste seg i en kjole som jevnt over viste hud. Foto: Se og Hør
GJENNOMSIKTIG: Damli viste seg i en kjole som jevnt over viste hud. Foto: Se og Hør Vis mer

Flere av de hotteste moteikonene her til lands fikk vist seg fram, og felles for to av dem var at de stilte med bar rygg. De to var Jenny Skavlan (28) og Kathrine Sørland (34).

- I dag har jeg besøkt Jan Thomas sitt studio, der jeg har blitt sminket av hans medarbeidere. Kjolen jeg har på meg er fra TailorHeaven, og diamantene fra Heidi Nesbakken. Det er naken rygg. Det trenger ikke være utringning, men rygg liker vi, sa Sørland til Seoghør.no før showet startet.

Sørland ble under prisutdelingen kåret til årets best kledde kvinne.

Jenny Skavlan hadde på seg en Tom Ford-kjole, som hun selv hadde redesignet.

- Jeg snakker mye om å bruke gamle ting. Også kjenner jeg eieren av en butikk i Oslo som heter Kamikaze. Der rotet jeg litt på lageret. Det er åpen rygg her og. Den var egentlig fotsid, men jeg tok av et stykke som jeg kan sette på igjen. Selv om det er galla ville jeg vise litt bein med en kort kjole, sa hun til Seoghør.no.


Tone Damli (26) kom sammen med samboeren Markus Foss. I motsetning til Skavlan og Sørland viste ikke Damli fram ryggen. Hun stilte imidlertid i en gjennomsiktig buksedrakt med små hull.

- Jeg føler meg litt gjennomsiktig, sa Tone til Jan Thomas, som svarte med å skryte hemningsløst av den populære artisten.

- Jeg ble ordentlig glad av å se deg. Du er som en vinterprinsesse, sa han.

Se opptaket fra den røde løperen her:

VISTE RYGG: Også Linni Meister viste fram ryggen under kjendisgallaen. Foto: Stella Pictures
VISTE RYGG: Også Linni Meister viste fram ryggen under kjendisgallaen. Foto: Stella Pictures Vis mer
VISTE MAGEN: Cathrine Larsåsen viste fram sin gravide mage da hun ankom festen. Foto: Se og Hør
VISTE MAGEN: Cathrine Larsåsen viste fram sin gravide mage da hun ankom festen. Foto: Se og Hør Vis mer
MER PÅKLEDD ENN VANLIG: Alexandra Joner viste mindre hud enn det hun vanligvis gjør. Foto: Stella Pictures
MER PÅKLEDD ENN VANLIG: Alexandra Joner viste mindre hud enn det hun vanligvis gjør. Foto: Stella Pictures Vis mer


Stavhopper Cathrine Larsåsen (27) ankom kjendisgallaen med babykul på magen. Hun synes imidlertid det er viktig å få lov til å pynte seg, selv om hun er gravid.

- Jeg elsker å føle meg bra uansett om jeg er gravid eller ikke. Det tror jeg er viktig, å få lov til å pynte seg. Det er ingen grunn til å ikke ta på seg høyhælte sko selv om man har en baby i magen, sa hun.


Artiststjernen Alexandra Joner (24) overrasket mandag med sitt valg av antrekk. Mens hun vanligvis viser mye hud, var det andre takter denne gangen.

- Vanligvis viser jeg mye hud. Jeg synes det er gøy med mye hud. Også liker jeg å eksperimentere litt, selv om jeg i dag er veldig ordenlig. Det føles nesten ut som om jeg skal gifte meg, fortalte hun til Seoghør.no.


LES OGSÅ: - Dette året har vært helt utrolig for oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer