TRAKASSERT: Jofrid Gjesme, Bianca Schmidt og Hilde Rietig er noen av "Ungkaren"-deltagerene som oppleverer å få upassende tekstmeldinger jevnlig. Foto: TVNorge/Montasje
TRAKASSERT: Jofrid Gjesme, Bianca Schmidt og Hilde Rietig er noen av "Ungkaren"-deltagerene som oppleverer å få upassende tekstmeldinger jevnlig. Foto: TVNorge/MontasjeVis mer

- Jeg føler meg invadert

Ungkaren-jentene sex-trakasseres via mobilene.

SEHER.NO: - Det er rart å få bilder av kroppsdeler. Det er mye bare overkropper, tatoveringer og boksershortser.

Bianca Schmidt (42) forteller Budstikka at hun ofte har fått slibrige meldinger fra ukjente menn etter at hun deltok i "Ungkaren 20 vs. 40".

Det samme har hennes "Ungkaren"-kolleger Jofrid Gjesme (37) og Hilde Rietig (38) opplevd, skriver avisa.

Schmidt forteller at hun har hatt tre ulike menn som har sendt opptil 15 tekstmeldinger daglig, og Rietig måtte ved en anledning true med politianmeldelse.

- Jeg føler meg invadert, og det er ubehagelig. De kunne skrive noe som "har du ekte pupper?" og "jeg er barbert nedentil". Jeg skjønner ikke at de skriver til oss. De kjenner oss ikke, sier Rietig.

Velstående Schmidt sier at hun stort sett får hyggelige meldinger, som "du er så nydelig".

- Men de eneste komplimentene jeg tar til meg er fra kvinner. Da er det ikke av seksuell karakter, sier hun.

Gjesme får også spørsmål fra avisa om den mye omtalte fylleepisoden i "Ungkaren", hvor hun blir så full at Stig Kjos (31) dropper en date med henne.

Hun understreker at hun ikke har gjort noe galt, men:

- Det er pinlig siden jeg er 38 år og mor, sier Jofrid.

- De begynte å filme, men så skjedde det noe galt med lyset. Dermed måtte de inn til Cape Town og kjøpe nytt aggregat, og det var en knapp time å kjøre hver vei. Da satt vi ved bålet og drakk vin, sier hun.

Hun tror ikke at de som jobbet i produksjonen bevisst brukte alkohol for å fremkalle spesielle episoder.

- De ville at vi skulle se glossy ut. Det gjør du ikke med knekk i knærne, smiler Schmidt.

Flere av de andre "Ungkaren"-deltagerne har tidligere gått ut og fortalt hvordan de trakasseres via telefonen.

- Jeg begynte å få tekstmeldinger allerede før serien gikk på lufta, etter at det første bildet av oss stod i Se og Hør. Det var også en mann som ringte dag og natt i to uker. Når jeg svarte, la han på. Jeg måtte skaffe meg skjult nummer, sa Anette Kvamme (27) til Dagbladet i begynnelsen av mai.

Aller verst var det kanskje for Eli Hartvigsen (41), som har fortalt "God kveld Norge" at hun ble forfulgt av en ukjent mann som også satt og ventet på henne utenfor huset hennes.

LES OGSÅ: "Ungkaren" lever i sølibat