- Jeg føler meg ikke som noen «bad guy»

Paradise-Are mener Iselin har seg selv å takke etter den bitre Paradise-exiten.

<strong>TÅREVÅTT FARVEL:</strong> Iselin Michelsen brøt sammen foran TV-kameraene, da hennes romkamerat Are B. Schanke overrasket med å sende seg selv hjem fra «Paradise Hotel» torsdag. Foto: TV3
TÅREVÅTT FARVEL: Iselin Michelsen brøt sammen foran TV-kameraene, da hennes romkamerat Are B. Schanke overrasket med å sende seg selv hjem fra «Paradise Hotel» torsdag. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Seoghør.no møtte Are og Iselin dagen etter deres første natt sammen på «Paradise Hotel». Se det eksklusive videointervjuet nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Are B. Schanke (23) sjokkerte torsdag sin romkamerat og sengepartner Iselin Michelsen (21) med å sende seg selv ut av «Paradise Hotel».

Mens Iselin satt oppløst i tårer, sa Are til programleder Triana Iglesias at han hadde bestemt seg for å dra, etter å ha vunnet konkurransen om å bli årets «Mr. Paradise».

Til Seoghør.no utdyper han: - Planen min var egentlig å stå sammen med Iselin hele oppholdet, men etterhvert gikk hun meg på nervene og jeg skjønte at jeg ikke hadde mulighet til å klare det.

- Men det var også andre grunner, som at jeg savnet de hjemme og var lei av å leve i en boble.

Satte sex-rekord

Allerede første kvelden inne på «Paradise Hotel» ble det full tenning mellom Are og Iselin, noe som resulterte i tidenes tidligste sex-scener foran TV3-kameraene.

Are tror mye kunne gått annerledes hvis de to ikke hadde hoppet til køys så tidlig.

- Jeg angrer ikke på noe av det som skjedde der inne. Men hadde vi ikke hatt sex så tidlig hadde vi kanskje fungert bedre som et par i spillet inne på hotellet. Før jeg dro følte jeg at det bare var et slit å prate med Iselin.

Etter at de kom hjem fra Mexico har de to knapt hatt kontakt utenom premierefesten for «Paradise Hotel» og noen meldinger på Facebook.

Frykter ikke reaksjonene
23-åringen - som fortsatt er singel - er ikke redd for at han skal få Paradise-fansen imot seg etter at han lurte Iselin foran kameraene.

- Jeg føler meg ikke som noen «bad guy». Jeg ga Iselin mange sjanser, men til slutt var det ingen annen utvei.

Are sier han ville gjort mye annerledes, dersom han skulle være med i «Paradise Hotel» igjen.

- Jeg kunne godt blitt med igjen, men da ville jeg nok ikke valgt en jente som Iselin. Jeg burde heller valgt en som jeg hadde mer å prate med om, sier han til Seoghør.no

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Da jeg våknet, tenkte jeg «herregud»![obj:media:10880]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer