HOLDER SEG GODT: Karen-Marie Ellefsen holder seg fantastisk godt og er ikke redd for å vise det.  Foto: Espen Solli
HOLDER SEG GODT: Karen-Marie Ellefsen holder seg fantastisk godt og er ikke redd for å vise det. Foto: Espen SolliVis mer

- Jeg føler meg ikke gammel i det hele tatt

Karen-Marie Ellefsen (65) har ingen planer om å gi seg i NRK-jobben med det første.

SEOGHØR.NO: NRKs kjente og kjære sportsprofil Karen-Marie Ellefsen (65) har holdt på lenger enn noen annen kvinnelig sportskommentator i Norge.

I år fyller den godt likte kommentatoren 66 år, men hun har flere ganger uttalt at hun ikke er redd for å eldes.

Til VG forteller hun at hun ikke har planer om å gi seg i jobben med det første.

- Jeg trives i jobben min, og vil de ha meg der, blir jeg. Jeg vet at jeg er en bedre kommentator og programleder i dag enn noen gang, så hvorfor skulle jeg ikke fortsette? Mitt problem er kanskje at jeg ikke føler meg gammel i det hele tatt. Jeg føler meg U-N-G, sier hun til avisen.

65-åringen innrømmer at hun ikke har tenkt tanken på hva hun skal gjøre den dagen hun går av med pensjon.

- Tiden går så veldig fort, så jeg prøver å leve mest mulig i øyeblikket og ikke tenke noe særlig fremover. Det er ikke sikkert jeg lever så lenge en gang. Dette kommer ikke med noen garantier, dette livet, sier hun. 

Saken fortsetter under bildet. 

VETERAN: Her blir Mona Evjen intervjuet av NRK-reporter Karen-Marie Ellefsen (t.h.). Foto: NTB scanpix
VETERAN: Her blir Mona Evjen intervjuet av NRK-reporter Karen-Marie Ellefsen (t.h.). Foto: NTB scanpix Vis mer

Nekter Botox

Karen-Marie føler seg ikke bare ung, men hun har også klart å beholde et ungdommelig utseende. Forrige måned fortalte hun Seoghør.no at hun imidlertid ikke ville gjort noe for å pynte på utseendet.

- Jeg ville aldri tatt Botox. Å ta inn unaturlige ting i huden er jeg veldig skeptisk til. Jeg dømmer ikke de som gjør det, men jeg har en liten sperre på akkurat det,  har den flotte 65-åringen fortalt til Seoghør.no. 

Karen-Marie har vært ansatt i statskanalen siden 1979, og er mildt sagt godt vant til å være på TV-skjermen. Til Se og Hør har hun tidligere innrømmet at hun har «jukset litt» med utseendet.

– Jeg er født med lyst hår, og følte meg litt bleik, derfor valgte jeg å sette på vipper og å tatovere på øyebryn og eyeliner. Nå føler jeg meg mer vel, og så er det deilig å slippe maskarastyret, røpet hun til bladet i sommer.

Her snakker Karen-Marie om sitt ungdommelige ytre:

LES OGSÅ: Må leve med voldsalarm på hemmelig adresse