Halle Berry:

- Jeg føler meg hel nå

Hollywood-stjernen kommer med stikk til eksene.

FORELSKET: Halle Berry har måtte kysse flere frosker før hun fant sin prins. Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP/NTB
FORELSKET: Halle Berry har måtte kysse flere frosker før hun fant sin prins. Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Halle Berry (55) er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere, og har blitt hyllet for sine prestasjoner på det store lerretet med en rekke gjeve priser.

Men selv om Hollywood-stjernen har en solid karriere å slå i bordet med, har hun ikke hatt det like lett på kjærlighetsfronten.

Berry har nemlig tre havarerte ekteskap bak seg.

GÅR VIRALT: Melania og Donald Trumps forhold har vært et stort diskusjonstema i det siste, og ryktene om et haltende ekteskap ble ikke mindre etter at dette klippet gikk viralt. Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: Ap / NTB / Twitter Vis mer

I oktober 2015 brøt «Monster's Ball»-stjernen med Olivier Martinez (55), som hun har sønnen Maceo (8) med. De hadde da vært gift i kun to år. Før Martinez var hun i et turbulent forhold med modellen Gabriel Aubry (45). Sammen med ham har hun datteren Nahla (13).

Fra 1992 til 1997 var Berry gift med den tidligere baseball-spilleren David Justice (55), og fra 2001 til 2005 med artisten Eric Benet (55).

Endelig lykkelig

Etter flere år som singel ble det i fjor høst kjent at tobarnsmoren hadde funnet lykken igjen. Denne gang med artisten Van Hunt (51).

Nå åpner Berry opp om sin kjærlighet til sin nye mann.

KJÆRESTER: Halle Berry og Van Hunt avbildet sammen på screeningen av hennes nyeste film «Bruised» i Hollywood tidligere denne måneden. Foto: Nox Yang/Image Press Agency/NTB
KJÆRESTER: Halle Berry og Van Hunt avbildet sammen på screeningen av hennes nyeste film «Bruised» i Hollywood tidligere denne måneden. Foto: Nox Yang/Image Press Agency/NTB Vis mer

- Jeg kunne ønske jeg hadde møtt ham tidligere sånn at jeg kunne ha elsket ham lenger. Jeg føler meg hel nå. Jeg er lykkelig i livet på det romantiske plan, som mor og som artist, deler hun med magasinet Women's Health, og fortsetter:

- Jeg er en bedre mor i disse omstendigheter enn jeg hadde vært hvis jeg hadde blitt i et romantisk forhold som ikke var bra for meg, og som ikke fikk meg til å føle meg på den måten jeg trenger som kvinne.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feiret 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Da tobarnsmoren sist måned ble spurt av Extra om hun og Hunt er «vilt forelsket», svarte hun følgende:

- Det er vi. Noen gang må man vente på ting i livet. Jeg ventet tålmodig. Eller kanskje ikke tålmodig, men jeg ventet.

«Det har vært tøft»

Halle Berry har tidligere åpnet seg om sitt vanskelige kjærlighetsliv.

- Jeg har lært å håndtere at jeg har tre mislykkede ekteskap bak meg, men det har ikke vært lett. Spesielt ikke når det er barn involvert. Som kvinner går vi inn i ekteskap med en tro om at det vil vare livet ut og at mannen er prinsen vår på en skinnende hest. Det var det eventyr lærte meg som barn. I dag er jeg ganske imot eventyr, fortalte hun i 2017, ifølge Entertainment Tonight.

- Men vi går inn i ekteskapet med dette håpet, så når det faller sammen føles det som et stort feilgrep og en enorm skuffelse. Jeg har ofte følt meg skyldig og ansvarlig. Jeg har lidd mye smerte og angst, fortatte hun.

Til tross for smerten og skammen skilsmissene påførte henne, innrømmet 55-åringen også at hun har lært noe av hvert av de ødelagte forholdene.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En video med de to turtelduene viste hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

- I hver av disse situasjonene, uansett hvor hardt og noen ganger pinlig som det var, har jeg lært veldig mye om meg selv. Alle forholdene var nødvendige for meg, og har fått meg til der jeg er i dag. Det er jeg takknemlig for. Men det har vært tøft. Det har vært en vanskelig del av livet mitt.

LES OGSÅ: Avslører brudd etter skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer